Yritys

Veekmas Oy on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä, joka on erikoistunut vuodesta 1982 alkaen tiehöylien suunnitteluun, valmistamiseen ja tuotekehitykseen. Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunnitellut tiehöylät ja matalaprofiiliset kaivostiehöylät ovat löytäneet työmaansa ympäri maailman.

Toiminnan perusperiaatteet

Pitkät perinteet, urakointitausta ja jatkuva, asiakaslähtöinen suunnittelu tuovat ratkaisuja, jotka edustavat alan teknologista huippua. Valmistamme kestäviä, käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä tiehöyliä, joissa yhdistyvät samanaikaisesti korkea laatu ja kokonaisvaltainen taloudellisuus. Harjoitamme myös omaa tiehöyläurakointia, millä taataan tuotekehityksen käytännönläheisyys.

Joustavaa palvelua

Yrityksemme toiminnassa ei tunneta byrokratiaa, joten oikeaa ratkaisua haettaessa ei tarvita kädenvääntöä. Tiehöyliemme käyttöominaisuudet, voimakkuus ja kestävyys ovat saavuttaneet tason, joka kestää vertailun. Tämän ovat myöntäneet paitsi lukuisat suomalaiset kaupungit ja kunnat myös kaukaiset ulkomaiset asiakkaamme niin maan päällä kuin maanalaisissa kaivoksissakin.

Tulevaisuuden tekniikkaa tämän päivän tarpeisiin

Olemme toimittaneet yhteensä yli 300 Veekmas-tiehöylää ja -kaivostiehöylää ympäri maailman aina esimerkiksi Huippuvuoria, Australiaa, Mongoliaa, Sambiaa ja Boliviaa myöten. Kun Vammas RG -tiehöylien yli 60-vuotinen historia – lähes tuhat toimitettua tiehöylää – yhdistetään Veekmas-tiehöyläosaamiseen ja edistyksellisen huipputekniikan soveltamiseen, lopputuloksena on huomispäivän tekniikalla varustettu tiehöylä, joka täyttää vaativimmatkin toiveet.