Kaivostiehöylät

Heikosti hoidetut kaivostiet voivat johtaa vakaviin vahinkoihin ja mittaviin lisäkustannuksiin maanalaisessa kaivoksessa. Veekmas Oy valmistaa tiehöyliä, jotka on suunniteltu jatkuvaan käyttöön vaativissa kaivosolosuhteissa. Veekmas-kaivostiehöylät on suunniteltu alun alkaen vaativiin kaivosolosuhteisiin. Tämän vuoksi niiden soveltuvuus maanalaiseen käyttöön, mekaaninen tehokkuus ja lopulta myös erinomaiset työtulokset ovat vertaansa vailla.

Erityisen vahvat rakenteet

Veekmas-kaivostiehöylissä on teknisiä ratkaisuja, joita kilpailijoillamme ei ole. Rungon, teräpöydän ja alustan rakenne ovat erittäin vahvat. Hitsattu kotelorakenne ei jousta kovimmissakaan työskentelyolosuhteissa. Tiehöylissämme ei käytetä palloniveliä, vaan nivelistöt koostuvat suorista tapeista ja heloista.

Edistynyt hydrauliikkajärjestelmä

Veekmas-kaivostiehöylissä on matala öljynpaine ja edistynyt hydrauliikkajärjestelmä, jonka automaattinen hydraulisesti toimiva teräniskuvaimennus  parantaa kaivostiehöylän iskunvaimennusominaisuutta tyypillisissä vaativissa kaivosolosuhteissa.

Räätälöityä laatua

Huomioimme aina asiakkaan toiveet ja räätälöimme kunkin tiehöylän kyseessä olevaan käyttötarkoitukseen asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Laatu tarkoittaa meille ennen kaikkea taloudellista tehokkuutta ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Saumaton yhteistyö ja avoin kommunikaatio eri osapuolten välillä varmistavat, että lopputuloksena on käytännöllinen ja pitkäikäinen laatutuote, jolla on hyvä jälleenmyyntiarvo.

Korkealaatuiset komponentit ja helppo huollettavuus

Korkea laatu heijastuu tuotteen koko elinkaareen. Komponenttien järkevä sijoittelu ja helppo saatavuus sekä avautuva konepeitto helpottavat huoltotoimenpiteitä. Järeiden rakenteiden ja laadukkaiden komponenttien vuoksi korjausten tarve vähenee merkittävästi kevyempirakenteisiin tiehöyliin verrattuna.