Kuljettaja­koulutukset

Veekmas Oy järjestää tiehöylänkuljettajan koulutuksen 1–2 kertaa vuodessa, keväällä ja/tai syksyllä.

Varmista mukaanpääsy ilmoittautumalla koulutukseemme mahdollisimman pian. Koulutuksiin otetaan rajallinen määrä osallistujia. Toisessa syksyllä 2020 järjestettävässa tiehöylänkuljettajan koulutuksessa on vielä tilaa muutamalle osallistujalle. Kysy lisää! Koulutuksen suunnittelu vuodelle 2021 on jo käynnissä. llmoitathan halukkuudestasi osallistua mahdollisimman varhain.

Voit ilmoittautua alustavasti ilman sitoumuksia seuraavalle kurssille. Olemme yhteydessä Sinuun, kun kurssin ajankohta lähestyy.

Neljän päivän pituiseen tiehöylänkuljettajan koulutukseen kuuluu sekä teoriakoulutusta että harjoittelua käytännössä. Koulutus toteutetaan pienryhmäkoulutuksena. Opettajana toimii ammattitaitoinen alan erityisosaaja. Perehdymme koulutuksessa tienrakennukseen ja -kunnossapitoon, tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen sekä työskentelyn tehokkuuden parantamiseen.

Koulutus soveltuu aloitteleville tiehöylänkuljettajille sekä kuljettajille, joilla on jo jonkin verran kokemusta tiehöylällä työskentelystä. Osallistujilta saamamme asiakaspalautteet ovat olleet erinomaisia.

Koulutuspaikka: Veekmas Oy, Tolosentie 3, 82380 Tolosenmäki, Kitee

Koulutuspaketti sisältää:

  • Koulutuksen, koulutusmateriaalin ja todistuksen
  • Hotellimajoituksen (kolme yötä) kahden hengen huoneessa
  • Hotelliaamiaiset
  • Lounaat ja päiväkahvit

Koulutuksen hinta: 2 950 euroa, alv. 0 %

Lisätietoja koulutuksesta antaa assistentti Anne Mustonen, puh. 045 125 0824. Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa myös toimitusjohtaja Esa Halttunen, puh. 0500 672 501.

Katso koulutuksen esittelyvideo

Tervetuloa koulutukseen, jossa opitte hyödyntämään tiehöylän ainutlaatuiset ominaisuudet ja mahdollisuudet!

Pidätämme oikeuden olla järjestämättä koulutusta tai siirtää sitä, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi tai kouluttajalle tulee yllättävä pakottava este.