Kuljettaja­koulutukset

Veekmas Oy järjestää tiehöylänkuljettajankoulutuksia 1–2 kertaa vuodessa, keväällä ja/tai syksyllä.

Varmista osallistumisesi ilmoittautumalla koulutukseemme mahdollisimman pian. Koulutuksiin otetaan rajallinen määrä osallistujia. Kysy lisää! Kevään 2024 koulutusryhmät ovat täynnä, mutta jos asia kiinnostaa sinua, ole rohkeasti yhteydessä ja tiedustele, vieläkö syksyn ryhmässä olisi tilaa. llmoitathan halukkuudestasi osallistua mahdollisimman varhain.

Voit ilmoittautua alustavasti ilman sitoumuksia seuraavalle kurssille. Olemme yhteydessä Sinuun, kun kurssin ajankohta lähestyy.

Neljän päivän pituiseen tiehöylänkuljettajankoulutukseen kuuluu sekä teoriakoulutusta että harjoittelua käytännössä. Koulutus toteutetaan pienryhmäkoulutuksena. Opettajana toimii ammattitaitoinen alan erityisosaaja. Perehdymme koulutuksessa tienrakennukseen ja -kunnossapitoon, tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen sekä työskentelyn tehokkuuden parantamiseen.

Koulutus soveltuu aloitteleville tiehöylänkuljettajille sekä kuljettajille, joilla on jo jonkin verran kokemusta tiehöylällä työskentelystä. Osallistujilta saamamme asiakaspalautteet ovat olleet erinomaisia.

Koulutuspaikka: Veekmas Oy, Tolosentie 3, 82380 Tolosenmäki, Kitee

Koulutuspaketti sisältää:

  • Koulutuksen, koulutusmateriaalin ja todistuksen
  • Hotellimajoituksen (kolme yötä) kahden hengen huoneessa
  • Hotelliaamiaiset
  • Lounaat ja päiväkahvit

Koulutuksen hinta: 2 950 euroa, alv. 0 %

Lisätietoja koulutuksesta antaa Anne Mustonen, puh. 045 125 0824. Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa myös Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Katso koulutuksen esittelyvideo

Tervetuloa koulutukseen, jossa opitte hyödyntämään tiehöylän ainutlaatuiset ominaisuudet ja mahdollisuudet!

Pidätämme oikeuden olla järjestämättä koulutusta tai siirtää sitä, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi tai kouluttajalle tulee yllättävä pakottava este.