Tiehöylät

Pitkät perinteet, urakointitausta ja jatkuva, asiakaslähtöinen suunnittelu tuovat ratkaisuja, jotka edustavat alan teknologista huippua. Valmistamme kestäviä, käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä tiehöyliä, joissa yhdistyy samanaikaisesti korkea laatu ja kokonaisvaltainen taloudellisuus. Veekmas-tiehöylät valmistetaan tilaustyönä asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Tiehöylissämme on toteutettu ainutlaatuisia teknisiä ratkaisuja, joita ei ole kilpailijoillamme. Tavoitteenamme on olla aina muutama askel kilpailijoitamme edellä.

Järeät rakenteet

Veekmas-tiehöylät ovat runko-, teräpöytä- ja alustarakenteiltaan markkinoiden järeimpiä. Vankka rakenne ei värise eikä jousta kovissakaan työolosuhteissa, mistä on hyötyä esimerkiksi asfalttityömailla ja teiden talvikunnossapidossa. Vahvoista rakenteista kertoo sekin, että järeää teräsrunkoa ja vahvoja teräpöytärakenteita voidaan käyttää tarvittaessa tuotteen elinkaaren loppupäässä toisen tiehöylän kierrätysraaka-aineena. Teräpöydän nivelistörakenne koostuu suorista tapeista ja heloista, eikä palloniveliä ole käytetty.

Laadukkaat komponentit

Komponenttien valinnassa painotamme laatua ja käytännöllisyyttä. Käyttämämme osat ja komponentit ovat yleisiä ja tunnettuja. Hyödynnämme markkinoilla jo valmiina olevia komponentteja valitsemalla niistä parhaat ja asentamalla ne alkuperäisvalmistajan ohjeiden mukaisesti. Järeiden rakenteiden ja laadukkaiden komponenttien vuoksi varaosatarve on pienempi ja korjausten tarve vähäisempi kevyempirakenteisiin tiehöyliin verrattuna.

Toimiva ja pitkäikäinen laatutuote

Veekmas-tiehöylissä laatu merkitsee ennen kaikkea taloudellisuutta ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Saumaton yhteistyö ja osapuolten välinen avoin kommunikointi varmistavat, että lopputuloksena on toimiva ja pitkäikäinen laatutuote, joka säilyttää hyvin jälleenmyyntiarvonsa.