Väghyvlar

Lång tradition av entreprenörskap förenat med kundorienterad och kontinuerlig utveckling och planering ger ett resultat som representerar branschens högsta teknologi. Vi tillverkar slitstarka, praktiska och miljövänliga väghyvlar av hög kvalitet med låga driftskostnader. Veekmas väghyvlar tillverkas i huvudsak efter kundorder, där hänsyn tas till varje köpares individuella krav och önskemål. Vår väghyvel har ojämförliga tekniska fördelar som saknas hos våra konkurrenter. Vår avsikt är att alltid vara steget före våra konkurrenter när det gäller utveckling.

Stark konstruktion

Konstruktionen av ram, svängbord och chassi är den starkaste på marknaden. Denna robusta konstruktion vibrerar inte och håller även i de hårdaste arbetsförhållanden. De flesta komponenterna i svängbordet och den kraftiga ramen kan återanvändas efter maskinens livstid vilket bevisar komponenternas styrka. Svängbordets upphängning består av raka axlar och bussningar.

Kvalitetskomponenter

Kvalitet och användbarhet är de viktigaste faktorerna när vi väljer komponenter och reservdelar. Väghyveln tillverkas med välkända komponenter som är speciellt utprovade och enkelt tillgängliga på marknaden. Montering sker enligt instruktioner från originaltillverkaren. De högklassiga komponenterna och den starka konstruktionen gör att behovet av reservdelar minskar i jämförelse med andra väghyvlar.

Praktisk och långlivad kvalitetsprodukt

Den höga kvaliteten på Veekmas väghyvel medför framför allt ekonomisk effektivitet och vinst på lång sikt. Det smidiga samarbetet och öppna kommunikation mellan parterna ser till att slutresultatet är en funktionsduglig och långlivad kvalitetsprodukt, vilket innebär ett högt andrahandsvärde.