Veekmas FG 2428 väghyvel

Stark och robust

Veekmas FG 2428 är ett mästerverk av långvarigt och tålmodigt konstruktionsarbete. Väghyvelns egenskaper är anpassade till Nordens krävande förhållanden. Väghyvelns kapacitet, hantering och arbetseffektivitet kan därför inte jämföras med andra modeller.

VEEKMAS FG 2428 -MODELLEN

Veekmas FG 244/246 väghyvel

Nya kompakta kraftpaketet

Fyrhjulsdriven Veekmas FG 244 och sexhjulsdriven Veekmas FG 246 är nya väghyvelmodeller som är kundinriktade samt noggrant designade mästerverk. De kombinerar de bästa funktionerna hos både FG- och RG-väghyvlar i ett kompakt paket.

Veekmas FG 244/246 -mODELLEN

Veekmas FG 5 C gruvväghyvel

Kraft och precision

Maskinens kraftiga ramkonstruktion tillsammans med dess slitstarka komponenter gör Veekmas FG 5 C idealisk för arbete i tuffa gruvdriftsförhållanden. Den lågprofila väghyveln har tillverkats med fokus på högeffektivitet och låg driftskostnad.

VEEKMAS FG 5 C -MODELLEN

Veekmas FG 7 C gruvväghyvel

Stark och snabb

Veekmas FG 7 C är avsedd för kontinuerlig användning i gruvans krävande förhållanden. Förarergonomi och den exceptionella styrförmågan gör väghyveln mycket lättmanövrerad med bibehållen utmärkt förarsikt.

VEEKMAS FG 7 C -MODELLEN

Veekmas FG 15 C gruvväghyvel

Ökad prestanda

Veekmas FG 15 C är avsedd för effektivt arbete i trånga och skarpt kurviga gruvtunnlar. Jämfört med konventionella väghyvlar är konstruktionen kraftigt förstärkt vilket gör väghyveln idealisk för arbeten i de tuffaste gruvdriftsförhållandena.

VEEKMAS FG 15 C -MODELLEN

1/5

Framtida teknologi för nutida behov

Kundorienterad teknisk design

Unika tekniska lösningar

Arbetseffektiv

Högkvalitativa komponenter

Lång livslängd

Veekmas Oy är Nordens enda väghyveltillverkare och en pionjär inom väghyvelteknologin

Företaget har sedan 1982 specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och produktutveckling av högklassiga väghyvlar.

Väghyvlarna har utvecklats för Nordens krävande förhållanden men även lågprofila väghyvlar för gruvor tillverkas och levereras till arbetsplatser runt om världen.

FÖRETAG

Kontakta oss