Företag

Veekmas Oy är Nordens enda väghyveltillverkare och en pionjär inom väghyvelteknologin. Företaget har sedan 1982 specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och produktutveckling av högklassiga väghyvlar. Väghyvlarna har utvecklats för Nordens krävande förhållanden men även lågprofila väghyvlar för gruvor har tillverkats och levererats världen runt.

Grundförutsättningar

Lång tradition av entreprenörskap förenat med kundorienterad och kontinuerlig utveckling resulterar i en maskin med branchens högsta teknologi. Vi tillverkar slitstarka, praktiska och miljövänliga väghyvlar av hög kvalitet med låga driftskostnader. Vi är även engagerade i entreprenadverksamhet vilket garanterar den praktiska tillämpningen av vår produktutveckling.

Flexibilitet

Veekmas Oy är ett flexibelt företag som enkelt finner lösningar efter kundernas behov. De goda användaregenskaperna, styrkan och den tekniska prestandan av våra väghyvlar är ojämförlig. Många av våra finska såväl som våra utländska kunder har intygat våra väghyvlars överlägsenhet.

Framtida teknologi för nutida behov

Vi har tillverkat mer än 300 Veekmas väghyvlar till många nöjda kunder över hela världen, till exempel Spetsbergen, Australia, Mongolia, Zambia och Bolivia. När man förenar Vammas RG väghyvlars drygt 60-åriga historik med Veekmas väghyvelexpertis och avancerade teknologi blir resultatet en väghyvel som tillgodoser de mest krävande behov.