Gruvväghyvlar

Korrekt underhållna transportvägar är extremt viktiga för en underjordisk gruva. Veekmas Oy tillverkar väghyvlar som har specialdesignats för kontinuerligt och effektivt arbete i tuffa gruvdriftsförhållanden. Tack vare detta är de särskilt lämpade för underjordiskt verksamhet och arbetsresultatet är av hög kvalitet.

Extra stark konstruktion

I jämförelse med andra maskiner har Veekmas underjordiska väghyvlar flera tekniska fördelar. Konstruktionen av ram, svängbord och chassi är mycket stark. Ramens svetsade, kraftiga lådprofil sviktar inte under de hårdaste arbetsförhållandena. Alla leder och cylinderinfästningar består av kraftiga tappar och bussningar, vilket ger extra styrka jämfört med kulleder.

Avancerat hydraulsystem

Veekmas-väghyvelmodeller för gruvor har avancerat hydraulsystem med lågt arbetstryck tillsammans med hydrauliska chockdämpare för hyvelbladet minskar risken för skador förknippade med gruvanvändning.

Skräddarsydd kvalitet

Vi tar alltid hänsyn till våra kunders speciella behov och anpassar alla maskiner för deras specifika användningsområden. För oss innebär kvalitet effektivitet och långsiktig ekonomisk lönsamhet. Kommunikation och samarbete med alla parter skapar förutsättningar för maskiner med lång livslängd och högt andrahandsvärde.

Högkvalitativa komponenter och enklare underhåll

Hög kvalitet återspeglas under maskinens hela livslängd. Lättåtkomlig komponentplacering i förening med öppningsbar motorhuv underlättar service. Tack vare den kraftiga konstruktionen och val av kvalitetskomponenter är behovet av reparationer och reservdelar minimerat.