Ajankohtaista

Veekmas Oy:llä on haussa useita osaajia eri tehtäviin

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee kasvavaan joukkoonsa:

TEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA

Haemme osaavaa, vastuullista ja huolellista teknistä suunnittelijaa. Toimit tärkeänä osana tuotannon tiimiä sekä varmistat osaltasi tuotannon sujuvuuden ja tuotteiden korkean laatutason sekä tuotteiden ja valmistuksen kehittämisen. Tarvittaessa tuet teknistä tiimiä mm. dokumentoimalla, päivittämällä työmääräimiä ja antamalla asiakkaille tuotetukea tuotetuntemuksesi kartuttua.

Olet tarkka ja oma-aloitteinen, osaat ratkoa erilaisia ongelmia ja Sinulla on käytännönläheinen ote työhösi. Sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Odotamme Sinulta osaamista teknisestä suunnittelusta sekä sujuvaa englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa. Kokemus vastaavista tehtävistä sekä valmistavan teollisuuden tuotannon suunnittelusta ja laadunhallinnasta katsotaan eduksi.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä. Työnantaja on valmis auttamaan mahdollisissa asunnon etsimiseen liittyvissä asioissa. Ole nopea, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 22.11.2019 mennessä osoitteeseen veekmas(at)veekmas.fi. Otsikkoon merkintä "Tekninen suunnittelija". Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501 ja Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

ASSISTENTTIA

Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä myynnin, ostojen, rahtien, asiakaspalvelun ja osaamisestasi riippuen taloushallinnon tai teknisten tehtävien alueilta niin suomalaisen emoyhtiön kuin ruotsalaisen tytäryrityksenkin osalta. Toimit johdon assistenttina sekä osana myynnin ja taloushallinnon tiimiä Kiteen Tolosenmäessä.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista kaupallista tai teknistä koulutusta sekä sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa. Sinulla ovat tehtävään soveltuvat tiedot ja taidot. Jos olet työntekijänä oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja tehokas eikä uuden oppinen ole Sinulle hankalaa, voit olla etsimämme henkilö. Sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä. Työnantaja on valmis auttamaan mahdollisissa asunnon etsimiseen liittyvissä asioissa. Ole nopea, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 22.11.2019 mennessä osoitteeseen sanna.halttunen(at)veekmas.fi. Otsikkoon merkintä "Assistentti". Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Haemme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa ja sitoutuvaa varastotyöntekijää. Veekmas Oy:llä on Kiteen Tolosenmäessä yli 11 000 m2 toimitiloissaan yli 20 000 tuotenimikettä – painavimmat komponentit painavat tuhansia kiloja.

Työhösi kuuluvat monipuoliset varastoon ja komponentteihin liittyvät tehtävät, kuten erilaisten – osittain raskaidenkin tavaroiden tai osakokonaisuuksien – vastaanotto, tarkastus ja siirtäminen varastoon tai esimerkiksi hiekkapuhallushallista maalaamoon. Tehtäviisi kuuluu myös varaosien ja kokoonpano-osien kerääminen, varaston järjestely, rahtikirjojen ja ostoehdotuksien tekeminen sekä mahdollisesti muita tehtäviä osaamisesi mukaan. Työssäsi hyödynnät teknisiä piirustuksia ja työmääräimiä. Käytät tietokonetta sujuvasti. Trukilla ja/tai pyöräkuormaajalla ajamisen taito katsotaan eduksi. Ehkäpä puulaatikon nikkarointikaan ei tuota Sinulle ongelmia.

Työ vaatii tarkkuutta ja ripeyttä. Olethan järjestelmällinen ja reipas, ja tartut mielelläsi raskaampaankin työhön. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hae rohkeasti, vaikka Sinulla ei olisikaan kokemusta kaikista yllä olevista asioista, sillä haemme täydennystä varastotiimiimme ja erilaiset vahvuudet voivat tulla kyseeseen. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 22.11.2019 mennessä osoitteeseen veekmas(at)veekmas.fi. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501 ja Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

RASKASKONEASENTAJIA

Haemme ammattitaitoisia raskaskoneasentajia tehtaallemme Kiteen Tolosenmäkeen. Työhösi kuuluvat monipuoliset tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta raskaankalustonasentajan tai -mekaanikon tehtävästä. Vahva osaaminen hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja/tai väylätekniikasta katsotaan eduksi. Edellytämme Sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua itsesi ja oman osaamisesi kehittämiseen. Eduksi katsotaan englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä. Työnantaja on valmis auttamaan mahdollisissa asunnon etsimiseen liittyvissä asioissa.

Palkkaamme heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas(at)veekmas.fi. Otsikkoon merkintä "Raskaskoneasentaja". Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501 ja Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Takaisin