Veekmas Svenska AB förstärker sin tekniska försäljning och support

Vi förstärker vårt team i Bålsta med en ny medarbetare. Nu finns Torbjörn Wikberg på plats och servar verksamheten i Sverige inom försäljning av väghyvlar, reservdelar och teknisk support till våra kunder.

Med mångårig erfarenhet ifrån kran och byggbranschen i olika befattningar sedan tidigare har han med sig kunskaper om marknaden och försäljningsuppdrag. Nytänkande och med stor drivkraft ser han positivt på att kunna stärka och utveckla verksamheten. Att få arbeta med ett starkt varumärke som ligger i framkant gällande teknik och utveckling av väghyvlar ser han framemot.

Kontakta gärna honom så hjälper han med era investeringar och support av maskinerna.

Varmt välkommen Torbjörn till Veekmas-teamet!

Tillbaka till föregående sida