Veekmas Svenska AB söker Technical Sales and Support

Veekmas Svenska AB stärker sin verksamhet i Bålsta med en teknisk försäljning och support. Vi söker en driven och serviceinriktad person med kunskap om teknik och teknisk försäljning som förstärkning med till Veekmas Svenska AB. Tjänsten utgår från kontoret i Bålsta och innebär resor främst inom Sverige till kunder, men det kommer också innebära resor till Finland.

I tjänsten kommer du ansvara för försäljning av nya väghyvlar tillsammans med en annan Technical Sales and Support och att driva arbetet som rör teknisk support gentemot befintliga kunder. Du kommer också att arbeta med eventuella tekniska problem som uppstår på produkterna såväl inom som utanför garantitiden men också med att hjälpa befintliga kunder att uppgradera sin maskinpark till de senaste produkterna. I rollen ingår även att sälja och samordna säljarbetet gällande nya kunder och reservdelar.

Du har en mycket god teknisk förståelse och ett gediget tekniskt intresse. Teknisk kunskap av tunga fordon är ett krav medan kunskap inom något av områdena mekanik, hydraulik eller elektroniksystem behövs. Erfarenhet från försäljning av tekniska produkter mot nya och befintliga kunder inom industriell tillverkning med goda säljresultat är ett plus.

Då koncernspråken är engelska eller finska är det viktigt att du, förutom svenska, pratar och skriver åtminstone engelska på en god nivå.

Gymnasieutbildning är ett krav och har du även högskoleutbildning eller liknande inom industriell automation är det meriterande.

Låter det intressant? Kontakta oss! Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sanna Halttunen, +358 50 3232600, sanna.halttunen@veekmas.fi. Sänd din ansökan till Sanna Halttunen, sanna.halttunen@veekmas.fi. Urvalet av ansökningar sker löpand. Välkommen in med din ansökan!

Tillbaka till föregående sida