Veekmas Svenska AB flyttar till Bålsta

Veekmas Svenska AB flyttar till en ny egen lokal i Bålsta. Den nya byggnaden ligger nära motorvägen E18, mindre än 50 km från Stockholm. Hela reservdelslagret från Uddevalla kommer att flyttas till Bålsta. Flyttningen kommer att ske veckorna 38 och 39, varigenom reservdelsleveransen kan försenas. Vi hoppas att våra kunder kommer att försöka beställa brådskande reservdelar före eller efter flytten.

Kari Turunen betjänar våra kunder med försäljning av väghyvlar, tillbehör, reservdelar och teknisk support i Bålsta. Kari Turunen kan nås på telefonnummer 072 544 8007 eller skicka e-posta till kari.turunen@veekmas.se. Vi söker även nu fler anställda till Bålsta. Vår tekniska ingenjör Zbigniew Kolakowski gick i pension redan i juni. Våra övriga anställda fortsätter inte att arbeta på Veekmas Svensk AB i Blåsta.

Våra kunder är varmt välkomna att besöka vårt nya kontor i Bålsta på Spjutvägen 34 efter september!

Tillbaka till föregående sida