Förnyade Veekmas FG 2428 och RG 281 på Svenska Maskinmässan

Förnyade Veekmas FG 2428 samt RG 281 väghyvlar presenteras under Svenska Maskinmässan på Solvalla 31 maj – 2 juni. Se våra maskiner och bekanta er med andra ”hyvelkillar” samt vårt mässteam från Sverige och Finland. Vi ses på mässan i vår monter S:64.

Veekmas FG 2428 har nu bland annat 17 proportionella hydraulfunktioner som manövreras med ergonomiskt placerade reglage i hytten. Ramstyrning följer automatiskt framhjulsstyrning på båda maskinmodellerna.

RG-väghyvel är nu utrustad med avancerat IQAN system, nydesignad motorhuv och bakmonterad växellåda i likhet med FG-väghyvlar. Denna placering ger flera väsentliga fördelar såsom bl.a. lättare åtkomlighet vid service, bättre sikt vid backning samt optimal viktfördelning vilket ger bättre dragkraft.

Tillbaka till föregående sida