Veekmas FG 2428 och Veekmas RG 281 på MaskinExpo 2015

Vi ställer ut Veekmas FG 2428 och Veekmas RG 281 väghyvlar på MaskinExpo i STOXA, 28–30 maj 2015. Kom och se våra väghyvelmodeller! Vi ses på MaskinExpo i monter # 2134!

Den nya Veekmas FG 2428 väghyveln har nydesignad och elegant hyttbeklädnad. Det finns även mer förvaringsutrymme för småsaker. Det nya beklädnadsmaterialet gör rengöring och underhåll lättare.

Veekmas FG 2428 är utrustad med ett nytt ljudsystem med DVD-multimediaspelare och stor monitor, subwoofer-förstärkare samt fyra effektiva högtalare som garanterar fantastisk ljudkvalitet. Ljudsystemet med multimediaspelare levereras som tilläggsutrustning på Veekmas FG 2428.

Veekmas FG 2428 har en ny Cummins QSL8.9 motor som uppfyller EU Steg IIIB emissionsnorm. Motorn har maximum effekt 216 kW som är 3,3 % mer än på den förra modellen.

Veekmas RG 281/RG 286 har sina proportionella hydraulventilblock placerade på framramen vilket betyder bättre serviceåtkomlighet. Tack vare ett nytt, lastkännande hydraulsystem är arbetstrycket i genomsnitt lägre och utan snabba trycktoppar, vilket minskar risken för eventuella oljeläckage. Dessutom är nu alla hydraulkopplingar av typ JIC.

Den ergonomiska ROPS-godkända hytten har smäckrare rattpelare vilket gör att sikten förbättras ytterligare. Dessutom har Veekmas RG 281/RG 286 ett nytt och kompakt klimatsystem som är mer effektivt jämfört med den gamla anläggningen.

Tillbaka till föregående sida