Veekmas Svenska AB vahvistaa omaa teknistä myyntiä ja teknistä tukea

Vahvistamme tiimiämme Bålstassa uudella työntekijällä. Torbjörn Wikberg on aloittanut Veekmas Svenska AB:n teknisenä myyjänä ja palvelee ruotsalaisia asiakkaitamme tiehöylien ja tiehöylien varaosien teknisessä myynnissä sekä teknisessä tuessa asiakkaillemme.

Hänellä on monen vuoden kokemus nosturi- ja rakennusalalta erilaisissa tehtävissä. Hänellä on markkinatuntemusta ja kokemusta myyntitehtävistä. Hän on avoin ja kehittämishaluinen persoona, joka suhtautuu myönteisesti vahvistamaan ja kehittämään Veekmas Svenska AB:n liiketoimintaa. Hän odottaa innolla työskentelyä vahvan brändin parissa tiehöyläteknologian ja -kehityksen kärjessä.

Ota rohkeasti yhteyttä Tobbeen, niin hän auttaa investoinneissasi ja koneiden teknisessä tuessa.

Lämpimästi tervetuloa Torbjörn Veekmas-tiimiin!