Siivoojaksi monipuolisiin työtehtäviin ja mukavaan työporukkaan?

Veekmas Oy jatkaa siivoojan hakua kokopäiväiseen työhön tehtaalleen Kiteen Tolosenmäkeen. Monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin kuuluvat tehtaamme tuotanto-, sosiaali-, toimisto- ja varastotilojen puhtaanapito, tiehöylien peseminen, kahvin keittäminen ym. tehtävät.

Olethan reipas, avoin ja omatoiminen. Siivousalan kokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme monipuolisia puhtaanapidon tehtäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa itse tehtäviesi suunnitteluun ja toteutukseen.

Hakemukset palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään tiistaihin 30.4.2024 mennessä osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Kirjoita otsikkoriville ”Siivooja”. Lisätietoja antaa varatoimitusjohtaja Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Veekmas Oy on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä, joka on erikoistunut vuodesta 1982 alkaen tiehöylien suunnitteluun, valmistamiseen ja tuotekehittelyyn.