Entreprenad Live Göteborgissa 7.–9.9.2023, ilmoittaudu mukaan niin saat kutsun sähköpostitse!

On jälleen aika kokoontua vuosittaiseen suurnäyttelyyn, tällä kertaa Göteborgiin. Mukana tietenkin myös Veekmas Svenska AB, omalla telttaosastollaan 227A.  Entreprenad Live järjestää alueellisia rakentamisen, kuntatekniikan, maa- ja viheralueiden sekä rakennus- ja maanrakennusalan messuja. Messut ovat monipuolisia, pullollaan tuotteita, palveluita ja ratkaisuja Ruotsin parhailla tapahtuma-areenoilla.

Ilmoittaudu mukaan tällä viikolla lähettämällä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen paivi.lahti@veekmas.fi, niin saat kutsun sähköpostiisi viimeistään 6.9. keskiviikkona.

Tervetuloa!

Klikkaa itsesi messuosastollemme tästä linkistä.

Lisätietoja tapahtumasta saat ruotsiksi täältä ja englanniksi täältä.