Veekmas Oy hakee Technical Support Engineeria

Veekmas Oy hakee kasvavaan joukkoonsa Technical Support Engineeria. Kiinnostaako ainutlaatuinen työ tiehöylien ja tiehöyläteknologian parissa? Tule mukaan Veekmasille kehittämään tiehöyliä paitsi Pohjolan vaativiin olosuhteisiin myös asiakkaillemme ympäri maailmaa – alan ainoalle toimijalle Pohjoismaissa.

Vuonna 1982 perustettu perheyrityksemme hakee Technical Support Engineeria tehtaallemme Kiteelle. Tarjolla on mielenkiintoisia työpositioita tekniikan parissa sekä jatkuvat kehittymismahdollisuudet.

Millainen työ tämä on?

Tehtäviisi kuuluvat tekniseen tuotetukeen, tuotantoon, laadunhallintaan ja tuotekehitykseen liittyvät tehtävät. Työssäsi ratkot asiakkaidemme moninaisia teknisiä ongelmia ja annat teknistä tuotetukea. Asiakkaiden palveleminen tapahtuu yhteistyössä teknisen tiimimme kanssa.

Tuotteisiimme perehtyminen tapahtuu osallistumalla tuotannonohjaukseen ja tuotannossa olevien koneiden kokoonpanoon. Veekmasilla jokainen tiehöylä on erilainen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vahvaa teknistä osaamista. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta. Raskaankaluston, hydrauliikan, ajoneuvosähkötekniikan ja elektronisten koneohjausjärjestelmien tuntemus auttavat sinua menestymään tässä työssä.
  • Hyvää kielitaitoa. Tulet käyttämään tehtävässäsi päivittäin englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut alan tekniseen sanastoon.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme oma-aloitteista, vastuullista ja huolellista asennetta sekä halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme pieni itäsuomalainen perheyritys, joten tämä on meille elämäntapa. Teemme maailmankin mittakaavassa ainutlaatuisia tuotteita paitsi suomalaisille myös kansainvälisille asiakkaillemme. Haluamme olla tiehöyläteknologian edelläkävijä ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tekniikka kehittyy alallamme jatkuvasti, ja Technical Support Engineerina sinulla on rajattomat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Vähemmän byrokratiaa, enemmän joustavuutta. Siihen me uskomme. Olemme nopeita päätöksenteossa, joten hyvien ideoiden toteutuksessa ei aikailla.

Kiinnostuitko?

Voit hakea helposti ilman CV:tä tai saatekirjettä Duunitorin kautta.

Meistä

Veekmas Oy on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä, joka on erikoistunut vuodesta 1982 alkaen tiehöylien suunnitteluun, valmistamiseen ja tuotekehitykseen.