Veekmas hakee asentajia ja Technical Supportia tehtaalle Kiteen Tolosenmäkeen

Kiinnostaako ainutlaatuinen työ tiehöylien ja tiehöyläteknogian parissa? Lähde mukaan Veekmasille suunnittelemaan ja valmistamaan tiehöyliä paitsi Pohjolan vaativiin olosuhteisiin mutta myös ympäri maailmaa – ainoalle toimijalle Pohjoismaissa, joka vastaa höylien valmistamisesta ja kehittämisestä.

Vuonna 1982 perustettu perheyritys hakee nyt asentajia ja yrittäjiä tiehöylien kokoonpanoon Kiteelle. Tarjolla on mielenkiintoisia työpositioita tekniikan parissa sekä jatkuvat kehittymismahdollisuudet. Veekmasilla jokainen tiehöylä on erilainen, ja tiehöylät kasataan työpareittain tai itsenäisesti alusta loppuun, joten tehtävänkuva kokoonpanossa on erittäin monipuolinen.

Raskaankalustonasentajia

Veekmas hakee ammattitaitoisia raskaankalustonasentajia pysyviin työsuhteisiin. Työhösi kuuluvat vaativat tiehöylien kokoonpano-, asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Olethan oma-aloitteinen, vastuullinen ja huolellinen eikä uuden tekniikan oppiminen ole sinulle vaikeaa.
Tehtävä edellyttää työhön soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta raskaankalustonasentajan tehtävästä. Vahva osaaminen hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja/tai väylätekniikasta katsotaan eduksi. Sinulta toivotaan itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua itsesi ja oman osaamisesi kehittämiseen. Eduksi katsotaan englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Technical support

Olet monipuolinen tekniikan osaaja, joka hallitsee ruotsin ja englannin kielen. Tehtäviisi kuuluvat moninaiset tekniseen tuotetukeen, tuotantoon, laadunhallintaan ja tuotekehitykseen liittyvät tehtävät. Osaat ratkoa erilaisia teknisiä ongelmia ja osallistut myös fyysiseen työhön tuotannossa.
Sinulta odotetaan tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä koulutusta, vahvaa tekniikan ymmärrystä ja osaamista, sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä dokumentointi- ja hankintaosaamista. Kokemus teknisestä tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään teknisenä asiantuntijana osana tuotannon ja tuotekehityksen tiimiä.

Hakeminen

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi 15.12.2022 mennessä. Otsikkoon merkintä ”Raskaskoneasentaja” tai “Technical support” sen mukaan, kumpaa paikkaa olet hakemassa. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600. Veekmas on valmis palkkaamaan heti sopivan henkilön löydyttyä.