Veekmas Oy hakee Kiteen Tolosenmäkeen useita tekniikan osaajia

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee tekniikan osaajia kasvavaan joukkoonsa tehtaalle Kiteen Tolosenmäkeen:

Technical support

Olet monipuolinen tekniikan osaaja, joka hallitsee ruotsin ja englannin kielen. Tehtäviisi kuuluvat moninaiset tekniseen tuotetukeen, tuotantoon, laadunhallintaan ja tuotekehitykseen liittyvät tehtävät. Osaat ratkoa erilaisia teknisiä ongelmia ja osallistut myös fyysiseen työhön tuotannossa.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä koulutusta, vahvaa tekniikan ymmärrystä ja osaamista, sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä dokumentointi- ja hankintaosaamista. Kokemus teknisestä tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään teknisenä asiantuntijana osana tuotannon ja tuotekehityksen tiimiä.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Technical Support”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Raskaankalustonasentajia

Haemme ammattitaitoisia raskaankalustonasentajia pysyviin työsuhteisiin. Työhösi kuuluvat vaativat tiehöylien kokoonpano-, asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Olethan oma-aloitteinen, vastuullinen ja huolellinen eikä uuden tekniikan oppiminen ole Sinulle vaikeaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta raskaankalustonasentajan tehtävästä. Vahva osaaminen hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja/tai väylätekniikasta katsotaan eduksi. Edellytämme Sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua itsesi ja oman osaamisesi kehittämiseen. Eduksi katsotaan englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Raskaskoneasentaja”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050  323 2600.

Tekninen ostaja

Haemme kasvataan tiimiimme teknistä ostajaa. Tehtävässä tulet toimimaan yhteistyössä toimittajien ja tuotantotiimin kanssa. Tehtävänäsi on etsiä uusia toimittajia ja alihankkijoita Suomesta ja ulkomailta sekä kartoittaa, kilpailuttaa ja ostaa tarvittavat materiaalit, tarvikkeet ja osat. Valvot toimituksia ja tarvittaessa hoidat osto-osien reklamaatiot sekä huolehdit varaston kierrosta ja tuotteiden saatavuudesta. Olet valmis auttamaan tarvittaessa myös varaston tiimiä.

Olet kokenut ostaja sekä järjestelmällinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla langat pysyvät hyvin käsissä tiukassakin tilanteessa. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on kaupallinen ja/tai tekninen koulutus sekä hyvät tietotekniset taidot. Tekniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Tekninen ostaja”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050  323 2600.