Haemme teknistä ostajaa

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee kasvavaan joukkoonsa tehtaalle Kiteen Tolosenmäkeen:

Tekninen ostaja

Haemme kasvataan tiimiimme teknistä ostajaa. Tehtävässä tulet toimimaan yhteistyössä toimittajien ja tuotantotiimin kanssa. Tehtävänäsi on etsiä uusia toimittajia ja alihankkijoita Suomesta ja ulkomailta sekä kartoittaa, kilpailuttaa ja ostaa tarvittavat materiaalit, tarvikkeet ja osat. Valvot toimituksia ja tarvittaessa hoidat osto-osien reklamaatiot sekä huolehdit varaston kierrosta ja tuotteiden saatavuudesta. Olet valmis auttamaan tarvittaessa myös varaston tiimiä.

Olet kokenut ostaja sekä järjestelmällinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla langat pysyvät hyvin käsissä tiukassakin tilanteessa. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on kaupallinen ja/tai tekninen koulutus sekä hyvät tietotekniset taidot. Tekniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 15.7.2022 mennessä osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”tekninen ostaja”. Mahdollisia lisätietoja antaa Sanna Halttunen, sanna.halttunen@veekmas.fi, puh. 050 323 2600. Palkkaamme heti sopivan osaajan löydyttyä.