Veekmas Oy hakee Kiteen Tolosenmäkeen tekniikan osaajia

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee tekniikan osaajia kasvavaan joukkoonsa tehtaalle Kiteen Tolosenmäkeen:

Technical support

Olet monipuolinen tekniikan osaaja, joka hallitsee ruotsin ja englannin kielen. Tehtäviisi kuuluvat moninaiset tekniseen tuotetukeen, tuotantoon, laadunhallintaan ja tuotekehitykseen liittyvät tehtävät. Osaat ratkoa erilaisia teknisiä ongelmia ja osallistut myös fyysiseen työhön tuotannossa.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä koulutusta, vahvaa tekniikan ymmärrystä ja osaamista, sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä dokumentointi- ja hankintaosaamista. Kokemus teknisestä tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään teknisenä asiantuntijana osana tuotannon ja tuotekehityksen tiimiä.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Technical Support”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Raskaankalustonasentajia

Haemme ammattitaitoisia raskaankalustonasentajia pysyviin työsuhteisiin. Työhösi kuuluvat vaativat tiehöylien kokoonpano-, asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Olethan oma-aloitteinen, vastuullinen ja huolellinen eikä uuden tekniikan oppiminen ole Sinulle vaikeaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta raskaankalustonasentajan tehtävästä. Vahva osaaminen hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja/tai väylätekniikasta katsotaan eduksi. Edellytämme Sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua itsesi ja oman osaamisesi kehittämiseen. Eduksi katsotaan englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Raskaskoneasentaja”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050  323 2600.