Veekmas Oy hakee teknistä insinööriä tehtaalle Kiteen Tolosenmäkeen

Haemme joukkoomme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä teknistä insinööriä. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuotannon suunnitteluun, ohjaukseen, kehittämiseen ja laadunhallintaan sekä komponenttien hankintaan liittyvät tehtävät. Osaat ratkoa erilaisia ongelmia etkä karta myöskään käytännön työtä.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä koulutusta, sujuvaa englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa sekä dokumentointi- ja hankintaosaamista. Vahva tekniikan ymmärrys sekä kokemus teknisestä tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään teknisenä asiantuntijana osana tuotannon tiimiä.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 20.3.2022 mennessä osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Tekninen insinööri”. Mahdollisia lisätietoja antaa Sanna Halttunen, sanna.halttunen@veekmas.fi, puh. 050 323 2600 (lisätietopyyntöihin ei vastata välillä 8.–16.3.2022). Palkkaamme heti sopivan osaajan löydyttyä.