Veekmas Oy hakee Kiteen Tolosenmäkeen useita eri alojen osaajia

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee useita eri alojen osaajia kasvavaan joukkoonsa tehtaalle Kiteen Tolosenmäkeen:

Technical support

Olet monipuolinen tekniikan osaaja, joka hallitsee ruotsin ja englannin kielen. Tehtäviisi kuuluvat moninaiset tekniseen tuotetukeen, tuotantoon, laadunhallintaan ja tuotekehitykseen liittyvät tehtävät. Osaat ratkoa erilaisia teknisiä ongelmia ja osallistut myös fyysiseen työhön tuotannossa.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä koulutusta, vahvaa tekniikan ymmärrystä ja osaamista, sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä dokumentointi- ja hankintaosaamista. Kokemus teknisestä tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään teknisenä asiantuntijana osana tuotannon ja tuotekehityksen tiimiä.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Technical Support”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antavat Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600 ja Sami Vatanen, support@veekmas.fi.

Raskaankalustonasentajia

Haemme ammattitaitoisia raskaankalustonasentajia pysyviin työsuhteisiin. Työhösi kuuluvat vaativat tiehöylien kokoonpano-, asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Olethan oma-aloitteinen, vastuullinen ja huolellinen eikä uuden tekniikan oppiminen ole Sinulle vaikeaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta raskaankalustonasentajan tehtävästä. Vahva osaaminen hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja/tai väylätekniikasta katsotaan eduksi. Edellytämme Sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua itsesi ja oman osaamisesi kehittämiseen. Eduksi katsotaan englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Raskaskoneasentaja”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501.

Assistentti

Olet kielitaitoinen toimiston moniosaaja. Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen moninaisia toimiston tehtäviä aina johdon assistenttina toimimisesta esimerkiksi taloushallinnon, myynnin, ostojen, viennin, rahtien ja asiakaspalautteiden/toimittajareklamaatioidenkäsittelyn tehtäviin. Koet monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät ennen kaikkea työtä rikastavana asiana.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta sekä sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Jos olet työntekijänä vastuullinen, huolellinen ja tehokas eikä uuden oppinen ole Sinulle hankalaa, voit olla etsimämme henkilö.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen sanna.halttunen@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Assistentti”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Varasto- ja kiinteistöteknikko

Haemme työtä pelkäämätöntä varasto- ja kiinteistöalan moniosaajaa. Veekmas Oy:llä on Kiteen Tolosenmäessä 11 000 m2 teolliset toimitilat, oma lämpölaitos ja varastoissaan yli 20 000 tuotenimikettä.

Työhösi kuuluvat monipuoliset varastoon ja kiinteistöihin liittyvät yleistyöt. Työssäsi ajat trukilla ja osaamisestasi riippuen myös pyöräkuormaajalla, huolehdit kiinteistöjen kunnossapidosta ja pienistä kiinteistöihin liittyvistä korjauksista, käytät näppärästi tietokonetta eikä puulaatikon nikkarointi tai tiehöylän peseminen tuota Sinulle vaikeuksia. Tehtävään voi kuulua myös muita tehtäviä oman osaamisesi mukaan, esimerkiksi lämpölaitoksen ylläpitoon liittyvät tehtävät.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, teknistä osaamista ja ymmärrystä sekä ahkeruutta. Olethan oma-aloitteinen, huolellinen ja reipas. Tekninen koulutus sekä kiinteistöalan osaaminen ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Varasto- ja kiinteistöteknikko”. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501.