Haemme teknistä insinööriä, assistenttia ja raskaskoneasentajia

Veekmas Oy hakee osaajia useisiin työtehtäviin. Haemme teknistä insinööriä, assistenttia ja raskaskoneasentajia täydentämään osaajiemme joukkoa. Hakuaikaa on 19.8.2020 asti, mutta odotamme hakemuksia mahdollisimman pian, sillä olemme valmiita palkkaamaan tekijät heti sopivien osaajien löydyttyä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä tekniikan ja kansainvälisen kaupan parissa. Soita ja kysy lisää. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, sanna.halttunen(at)veekmas.fi, puh. 050 323 2600. Lue lisää tehtävien kuvauksista alta.

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee joukkoonsa Kiteen Tolosenmäkeen

TEKNISTÄ INSINÖÖRIÄ

Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä teknistä insinööriä. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuotannon suunnitteluun, ohjaukseen, kehittämiseen ja laadunhallintaan sekä komponenttien hankintaan liittyvät tehtävät. Osaat ratkoa erilaisia ongelmia etkä karta myöskään käytännön työtä.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista teknistä koulutusta, sujuvaa englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa sekä dokumentointi- ja hankintaosaamista. Vahva tekniikan ymmärrys sekä kokemus teknisestä tuotekehityksestä katsotaan eduksi. Tulet työskentelemään teknisenä asiantuntijana osana tuotannon tiimiä.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 19.8.2020 mennessä osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”tekninen insinööri”. Mahdollisia lisätietoja antaa Sanna Halttunen, sanna.halttunen@veekmas.fi, puh. 050 323 2600 ja Sami Vatanen, support@veekmas.fi, puh. 0400 533 030 (lisätietopyyntöihin ei vastata välillä 5.–12.8.2020). Palkkaamme heti sopivan osaajan löydyttyä.

ASSISTENTTIA

Haemme täydennystä neljän hengen toimiston tiimiimme. Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä johdon assistenttina sekä taloushallinnon, myynnin, ostojen, viennin, rahtien ja asiakaspalautteiden/toimittajareklamaatioiden käsittelyn alueilta.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta sekä sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa. Sinulla ovat tehtävään soveltuvat tiedot ja taidot. Jos olet työntekijänä oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja tehokas eikä uuden oppinen ole Sinulle hankalaa, voit olla etsimämme henkilö.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 19.8.2020 mennessä osoitteeseen sanna.halttunen@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Assistentti”. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600 (lisätietopyyntöihin ei vastata välillä 5.–12.8.2020). Palkkaamme heti sopivan osaajan löydyttyä.

RASKASKONEASENTAJAA

Haemme ammattitaitoista raskaskoneasentajaa, joka kykenee tarvittaessa itsenäisiin huoltotehtäviin asiakkaiden luona. Työhösi kuuluvat vaativat tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Olethan oma-aloitteinen, vastuullinen ja huolellinen eikä uuden tekniikan oppiminen ole Sinulle hankalaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta raskaankaluston asentajan tai -mekaanikon tehtävästä. Vahva osaaminen hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja/tai väylätekniikasta katsotaan eduksi. Edellytämme Sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua itsesi ja oman osaamisesi kehittämiseen. Eduksi katsotaan englannin ja/tai ruotsin kielen taito.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 19.8.2020 mennessä osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä ”Raskaskoneasentaja”. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501.