Kysyntää tiehöylänkuljettajan koulutukselle

Tiehöylänkuljettajan koulutuksen kysyntä on kasvanut. Järjestimme tänä syksynä kaksi tiehöylänkuljettajan koulutusta pienryhmäkoulutuksena. Osallistujia oli eri puolilta Suomea. Tiehöylänkuljettajan koulutuksessa perehdytään niin teoriassa kuin käytännössäkin tiehöylän tehokkaaseen käyttöön tienrakennuksessa ja -kunnossapidossa sekä tustustutaan tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen. Saamamme palaute tiehöylänkuljettajan koulutuksesta on ollut aina hyvä.

Koulutus soveltuu aloitteleville tiehöylänkuljettajille sekä kuljettajille, joilla on jo jonkin verran kokemusta tiehöylällä työskentelystä. Seuraava tiehöylänkuljettajan koulutus järjestetään keväällä tai syksyllä 2019. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ole yhteydessä meihin ja varmista paikkasi kysytyssä koulutuksessa.