Uudistuneet Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 Svenska Maskinmässan -näyttelyssä

Esittelemme uudistuneet Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 -tiehöylät Svenska Maskinmässan -näyttelyssä Solvallassa 31.5–2.6.2018. Tule tutustumaan tiehöyliimme sekä vaihtamaan kokemuksia muiden ”höylämiesten” ja ruotsalais-suomalaisen messutiimimme kanssa. Tavataan Svenska Maskinmässan -näyttelyssä Solvallassa uudella osastollamme numero S:64!

Veekmas FG 2428 -tiehöylässä on nyt muun muassa jopa 21 ergonomista ja monipuolista propo-ohjattua hydrauliikkatoimintoa. Molemmissa tiehöylissä on toteutettu runko-ohjauksen etupyöräohjausseuranta.

Nyt myös RG-tiehöylissä on FG-tiehöylien tapaan toteutettu edistyksellinen IQAN-koneenhallintajärjestelmä sekä käännetty voimansiirtojärjestelmä, jossa vaihteisto sijaitsee tiehöylässä takimmaisena. Merkittävinä etuina ovat huoltojen helppous ja parantunut peruutusnäkyvyys. Tiehöylässä on uudistunut takaosa ja muun muassa uudesti muotoiltu konepeitto. Tiehöylän korkeampi paino puolestaan takaa paremman vetokyvyn.