Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 MaskinExpo 2015 -näyttelyssä

Esittelemme Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 -tiehöylät MaskinExpo-näyttelyssä STOXA:lla 28.–30.5.2015. Uudistuneessa Veekmas FG 2428 -tiehöylässä on muun muassa uudistunut ohjaamon sisusta ja EU Stage IIIB -moottori. Uudistuneet Veekmas RG 281 / RG 286 ovat nyt entistä helpompia huoltaa ja korjata. Tule ja ihastu tiehöyliimme! Tavataan MaskinExpossa osastollamme numero 2134!

Uudistuneessa Veekmas FG 2428 -tiehöylässä on uudestimuotoiltu elegantti ohjaamon verhoilu. Uudessa ohjaamossa on runsaasti säilytystilaa pientarvikkeille. Uusi sisustamateriaali on myös helppo pitää puhtaana.

Veekmas FG 2428 on varustettu uudella äänentoistojärjestelmällä, johon kuuluvat DVD-multimediasoitin ja iso näyttö, subwoofer-bassokaiuttimella sekä neljä tehokasta kaiutinta, jotka takaavat erinomaisen äänenlaadun. Multimediasoittimella varustettu äänentoistojärjestelmä on lisävaruste FG 2428 -tiehöylässä.

Veekmas FG 2428 -tiehöylässä on nyt uusi Cummins QSL8.9 -moottori, joka täyttää EU Stage IIIB -päästövaatimukset. Moottorin maksimiteho on 216 kW, mikä on 3,3 % enemmän kuin aiemmassa mallissa.

Veekmas RG 281 / RG 286 -tiehöylien propolohkot sijaitsevat nyt tiehöylän eturungossa, mikä helpottaa huoltotoimenpiteitä. Uuden kuormantuntevan hydrauliikan ansiosta järjestelmän työpaine on keskimäärin selvästi matalampi eikä nopeita painehuippuja esiinny, mikä pienentää mahdollisten öljyvuotojen riskiä. Lisäksi kaikki hydrauliikkaliittimet ovat nyt JIC-tyyppiä.

Ergonomisen ROPS-hyväksytyn ohjaamon rattipylvät on sirompi, mikä mahdollistaa entistä paremman näkyvyyden. Lisäksi Veekmas RG 281 / RG 286 -tiehöylissä on uusi ja kompakti ilmastointilaite, joka on tehokkaampi kuin aiempi ilmastointilaite.