Ajankohtaista

Myös varastotyöntekijän haku jatkuu 24.1.2020 asti

Jatkamme assistentin tehtävän lisäksi myös varastotyöntekijän hakua. Edellisen hakukierroksen hakemukset huomioidaan. Työhösi kuuluvat monipuoliset varastoon ja komponentteihin liittyvät tehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, tarkastus ja siirtäminen varastoon, varaosien ja kokoonpano-osien kerääminen, varaston järjestely, rahtikirjojen ja ostoehdotuksien tekeminen sekä mahdollisesti muita tehtäviä osaamisesi mukaan. Trukilla ja/tai pyöräkuormaajalla ajamisen taito katsotaan eduksi. Ehkäpä puulaatikon nikkarointikaan ei tuota Sinulle ongelmia.

Haemme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa ja sitoutuvaa varastotyöntekijää. Veekmas Oy:llä on Kiteen Tolosenmäessä yli 11 000 m2 toimitiloissaan yli 20 000 tuotenimikettä – painavimmat komponentit painavat tuhansia kiloja.

Työ vaatii tarkkuutta ja ripeyttä. Olethan järjestelmällinen ja reipas, ja tartut mielelläsi raskaampaankin työhön. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hae rohkeasti, vaikka Sinulla ei olisikaan kokemusta kaikista yllä olevista asioista, sillä haemme täydennystä varastotiimiimme ja erilaiset vahvuudet voivat tulla kyseeseen. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä. Työnantaja on valmis auttamaan mahdollisissa asunnon etsimiseen liittyvissä asioissa. Ole nopea, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 24.1.2020 mennessä osoitteeseen veekmas(at)veekmas.fi. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501 ja Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Takaisin