Ajankohtaista

Jatkamme assistentin hakua 24.1. asti

Päätimme jatkaa assistentin hakua. Edellisen hakukierroksen hakemukset tulevat huomioiduiksi haussa. Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä myynnin, ostojen, rahtien, asiakaspalvelun ja osaamisestasi riippuen taloushallinnon tai teknisten tehtävien alueilta niin suomalaisen emoyhtiön kuin ruotsalaisen tytäryrityksenkin osalta. Toimit johdon assistenttina sekä osana myynnin ja taloushallinnon tiimiä Kiteen Tolosenmäessä.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista kaupallista tai teknistä koulutusta sekä sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa. Sinulla ovat tehtävään soveltuvat tiedot ja taidot. Jos olet työntekijänä oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja tehokas eikä uuden oppinen ole Sinulle hankalaa, voit olla etsimämme henkilö. Sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä. Työnantaja on valmis auttamaan mahdollisissa asunnon etsimiseen liittyvissä asioissa. Ole nopea, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 24.1.2020 mennessä osoitteeseen sanna.halttunen(at)veekmas.fi. Otsikkoon merkintä "Assistentti". Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Takaisin