Ajankohtaista

Haemme varastotyöntekijää monipuoliseen työhön

Haemme kasvavan tuotannon tueksi pelkäämätöntä, ahkeraa ja sitoutuvaa varastotyöntekijää. Veekmas Oy:llä on Kiteen Tolosenmäessä yli 11 000 m2 toimitiloissaan yli 20 000 tuotenimikettä – painavimmat komponentit painavat tuhansia kiloja. Työhösi kuuluvat monipuoliset varastoon ja komponentteihin liittyvät tehtävät, kuten tavaroiden ja osakokonaisuuksien vastaanotto, tarkastus ja siirtäminen varastoon tai esimerkiksi hiekkapuhallushallista maalaamoon. Tehtäviisi kuuluu myös osien kerääminen, varaston järjestely, rahtikirjojen ja ostoehdotuksien tekeminen sekä mahdollisesti muita tehtäviä osaamisesi mukaan.

Työssäsi hyödynnät teknisiä piirustuksia ja työmääräimiä. Osaat ajaa trukkia ja mielellään myös pyöräkuormaajaa sekä käytät sujuvasti tietokonetta. Puulaatikon nikkarointikin käy sinulta näppärästi.

Työ vaatii tarkkuutta ja ripeyttä. Olethan järjestelmällinen ja reipas, ja tartut mielelläsi raskaampaankin työhön. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakemuksen ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään mahdollisimman pian mutta kuitenkin viimeistään 4.8.2019 mennessä osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Takaisin