Ajankohtaista

Etsimme ruotsinkielistä teknistä osaajaa

Työtehtäviisi kuuluu teknisen tuen antaminen asiakkaillemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Raskaan kaluston tekninen osaaminen on tärkeää. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahva kokemus teknisen alan tehtävistä. Käytännön osaaminen mekaniikka-, hydrauliikka- ja elektroniikkatekniikasta katsotaan vahvaksi eduksi. Työskentelet teknisessä tuotetuessa sekä takuuaikana että sen jälkeen. Toimipisteesi on joko Tolosenmäessä Kiteellä tai vaihtoehtoisesti hakijan toiveiden mukaan Bålstassa Ruotsissa. Työhösi voi sisältyä jonkin verran matkustamista.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä. Työnantaja on valmis auttamaan mahdollisissa asunnon etsimiseen liittyvissä asioissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä. Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 23.2.2019 mennessä osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä "Tekninen osaaja". Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 3232600.

Takaisin