Ajankohtaista

Haemme assistenttia ja raskaskoneasentajia

Haemme monipuolisten osaajien joukkoomme assistenttia ja raskaskoneasentajia. Assistentin toimenkuvaan kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä taloushallinnon, myynnin, ostojen, rahtien bookkausten ja asiakaspalvelun alueilta niin suomalaisen emoyhtiön kuin ruotsalaisen tytäryrityksemmekin osalta. Haemme myös ammattitaitoisia raskaskoneasentajia, joiden työhön kuuluvat monipuoliset tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät.

Assistentti toimii johdon assistenttina sekä osana taloushallinnon ja myynnin tiimiä. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta sekä sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa. Hakijalla ovat tehtävään soveltuvat tiedot ja taidot. Hakemamme työntekijä on oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja tehokas eikä uuden oppinen ole hankalaa.

Raskaskoneasentajan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta raskaankalustonasentajan tai -mekaanikon tehtävästä. Vahva osaaminen hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja/tai väylätekniikasta katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua itsensä ja oman osaamisensa kehittämiseen. Katsomme eduksi englannin ja/tai ruotsin kielen taidon.

Työnantajana Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä. Olemme valmiita auttamaan mahdollisissa asunnon etsimiseen liittyvissä asioissa.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 16.11.2018 mennessä osoitteeseen sanna.halttunen(at)veekmas.fi, otsikkoon merkintä "Assistentti" sekä osoitteeseen veekmas(at)veekmas.fi (otsikkoon merkintä "Raskaskoneasentaja").

Lisätietoja tehtävistä antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Takaisin