Ajankohtaista

Veekmas Svenska etsii teknisen myynnin ja tuen henkilöä

Veekmas Svenska AB etsii tehokasta ja palveluhenkistä kokenutta teknisen myynnin ja tuen henkilöä. Työssäsi tulet vastaamaan uusien tiehöylien myynnistä sekä toimimaan teknisenä tukena olemassa oleville asiakkaillemme. Työskentelet myös tuotteidemme kanssa ilmenevien teknisten ongelmien selvittämisessä sekä takuuaikana että sen jälkeen. Hoidat varaosatilauksia ja niiden toimituksia sekä avustat asiakkaita oikeiden osien löytämisessä.

Toimipisteesi on Bålstassa Ruotsissa, mutta työhösi sisältyy matkustamista Ruotsissa asiakkaiden luokse sekä matkoja Suomeen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vähintään 2–5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on erinomainen ymmärrys teknisistä asioista ja vahva kiinnostus tekniikkaan. Raskaan kaluston tekninen osaaminen on välttämätöntä, mutta myös mekaniikka-, hydrauliikka- tai elektroniikka-alan osaaminen on tarpeen. Kokemus teknisten tuotteiden myynnistä uusille ja olemassa oleville asiakkaille teollisen valmistuksen parissa hyvin tuloksin katsotaan eduksi.

Konsernikielenä on englanti, joten on tärkeää, että puhut ja kirjoitat ruotsin lisäksi englantia sujuvasti. Katsomme vahvaksi eduksi, jos puhut myös suomea.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Takaisin