Ajankohtaista

Haemme myynti- ja ostoinsinööriä

Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä tekijää. Myyt ja ostat komponentteja ja varaosia, toimit tärkeänä osana tuotannon tiimiä varmistaen osaltasi tuotannon sujuvuuden ja toimitusaikojen pitävyyden, päivität työmääräimiä, dokumentoit, käsittelet asiakaspalautteita sekä tuotetuntemuksesi kartuttua annat asiakkaille teknistä neuvontaa.

Olet tarkka ja täsmällinen, osaat ratkoa erilaisia ongelmia etkä karta käytännönkään työtä. Odotamme Sinulta sujuvaa englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa. Tarvittaessa osaat nikkaroida puulaatikon, ajaa trukkia ja kasata yksinkertaisen osakokonaisuuden. Kokemus valmistavan teollisuuden tuotannon suunnittelusta, laadunhallinnasta tai myynnistä katsotaan eduksi. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä perheyrityksessä. Ole nopea, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 3.8.2018 mennessä osoitteeseen veekmas@veekmas.fi. Otsikkoon merkintä "Insinööri". Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 3232600.

Takaisin