Ajankohtaista

Haemme myynti- ja ostoinsinööriä tai -assistenttia

Haemme myynti- ja ostoinsinööriä tai -assistenttia tehtaallemme Kiteelle. Tule myynti- ja ostoinsinööriksi tai -assistentiksi tehokkaaseen viennin ja taloushallinnon tiimiimme! Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia ostoon ja myyntiin liittyviä tehtäviä, kuten esimerkiksi ostamista, varaosamyyntiä, viennin ja myynnin apuna toimimista sekä reklamaatioiden käsittelyä.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa. Sinulla ovat tehtävään soveltuvat tiedot ja taidot. Jos olet työntekijänä oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja tehokas eikä uuden oppinen ole Sinulle hankalaa, voit olla etsimämme henkilö. Taloushallinto-osaaminen katsotaan eduksi.

Kirjalliset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kanssa pyydämme lähettämään 31.3.2018 mennessä osoitteeseen sanna.halttunen(at)veekmas.fi. Otsikkoon merkintä "insinööri/assistentti". Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, puh. 050 323 2600.

Takaisin