Ajankohtaista

Haemme teknistä insinööriä, assistenttia ja raskaskoneasentajia

Veekmas Oy hakee osaajia useisiin työtehtäviin. Haemme teknistä insinööriä, assistenttia ja raskaskoneasentajia täydentämään osaajiemme joukkoa. Hakuaikaa on 19.8.2020 asti, mutta odotamme hakemuksia mahdollisimman pian, sillä olemme valmiita palkkaamaan tekijät heti sopivien osaajien löydyttyä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä tekniikan ja kansainvälisen kaupan parissa. Soita ja kysy lisää. Lisätietoja antaa Sanna Halttunen, sanna.halttunen(at)veekmas.fi, puh. 050 323 2600. Lue lisää tehtävien kuvauksista alta.

Lue lisää

Veekmas RG -tiehöylillä on uusi edustaja Norjassa

Veekmas Oy aloittanut yhteistyön uuden edustajan kanssa ja toivottaa kaikki norjalaiset entiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi palveltavaksemme. Veekmas RG -tiehöyliä myy ja huoltaa Norjassa Sandhaug AS. Veekmas RG -tiehöylien uusmyynnin, teknisen tuen sekä varaosa- ja huoltopalveluiden lisäksi Sandhaug AS palvelee norjalaisia asiakkaitamme myös Vammas-, Mattsson- ja muiden vanhempien pohjoismaisten tiehöylien varaosatarpeissa. Odotamme innolla yhteistyötä Sandhaug AS:n kanssa!

Lue lisää

Kahden kuusipyörävetoisen Veekmas-tiehöylän omistaja on tyytyväinen tiehöyliinsä

Jarkko Kosunen päätyi toistamiseen tiehöylähankinnasssa kuusipyörävetoisen Veekmas FG 2428 6WD -tiehöylään. Hän hankki vuonna 2019 toimitetun lippulaivan rinnalle toisen Veekmas FG 2428 6WD -tiehöylän. Mollemmissa Jarkko Kosusen tiehöylissä on etuvetojärjestelmän lisäksi kolmitoiminen puskulevy ja karheenkokoaja/lumistop. Molemmat koneet ovat erittäin varustellut.

Lue lisää

Lisävahvistusta Veekmas Svenska AB:n myyntiin ja tekniseen tukeen

Veekmas Svenska AB vahvistaa joukkojaan uudella työntekijällä. Mika Nousiainen palvelee asiakkaitamme tiehöylien ja varaosien teknisessä myynnissä sekä teknisessä tuessa Bålstassa muihin tehtäviin siirtyneen Santtu Parvelan tilalla. Mika on käynyt nelivuotisen teknisen toisen asteen koulutuksen ja hänellä on paljon kokemusta erilaisista myynnin ja teknisen tuen työtehtävistä. Mika puhuu ruotsin ja englannin lisäksi erittäin hyvin suomea. Toivotamme Mikan lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Veekmas Oy hyödyntää aurinkoenergiaa

Syksyllä Veekmas Oy:n toimitilojen katoille asennettiin aurinkovoimala, joka koostuu 254 aurinkopaneelista. Kevättalvella säiden lämmettyä voimala kytkettiin päälle ja se alkoi tuottaa auringosta energiaa yrityksen tarpeisiin. Investointi lisää energian tuotannon omavaraisuutta ja tuo energiansäästöä. Tuotettu aurinkoenergia on paikallista ja vähähiilistä.

Lue lisää

Jatkamme assistentin hakua 13.3. asti

Päätimme jatkaa assistentin hakua. Edellisen hakukierroksen hakemukset tulevat huomioiduiksi haussa. Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä myynnin, ostojen, rahtien, asiakaspalvelun ja osaamisestasi riippuen taloushallinnon tai teknisten tehtävien alueilta niin suomalaisen emoyhtiön kuin ruotsalaisen tytäryrityksenkin osalta. Toimit johdon assistenttina sekä osana myynnin ja taloushallinnon tiimiä Kiteen Tolosenmäessä.

Lue lisää

Kuusipyörävetoinen Veekmas FG 2428 6WD Talvitiepäivillä Tampereella

Veekmas FG 2428 6WD -tiehöylä esitellään Talvitiepäivillä Tampereen Messukeskuksessa 12.–13.2.2020. Veekmas FG 2428 6WD edistynyt, järeä, kuusipyörävetoinen, hyvin varusteltu tiehöylä, jolla hoituvat tehokkaasti niin jääpolanteenpoisto kuin teiden kunnossapitokin. Tiehöylä on varustettu muun muassa kääntyvällä ja kallistuvalla FG-monitoimipuskulevyllä sekä FG-lumistopilla. Tule tutustumaan tiehöylien lippulaivaan osastollemme 701. Lisäksi osallistumme jääpolanteenpoiston työnäytökseen.

Lue lisää

Uudet tiehöylämallit Veekmas FG 246 js FG 244 saivat erinomaisen vastaanoton

Uusimmat Veekmas-tiehöylämallit, kuusipyörävetoinen Veekmas FG 246 ja nelipyörävetoinen Veekmas FG 244 on otettu markkinoilla hyvin vastaan. Veekmas FG 246 ja Veekmas FG 244 -tiehöylissä yhdistyvät sekä FG- että RG-tiehöylämallien parhaat ominaisuudet kompaktissa paketissa. 19 300 kg painoinen Veekmas FG 246 ja 18 900 kg painoinen FG 244 ovat tehokkaista ja edistyksellisiä tiehöylä tienrakennus- ja erityisesti kunnossapitotöihin.

Lue lisää

Lisävahvistusta tekniseen suunnitteluun

Veekmas Oy vahvistaa joukkojaan uudella teknisellä suunnittelijalla. Tiehöylien teknisessä suunnittelussa Kiteen Tolosenmäessä on aloittanut konetekniikan insinööri Jere Kettunen. Teknisenä suunnittelijana Sastamalan-toimipisteessä työskentelee pitkäaikainen suunnitelijamme Hannu Bragge. Toivotamme Jeren lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Myös varastotyöntekijän haku jatkuu 24.1.2020 asti

Jatkamme assistentin tehtävän lisäksi myös varastotyöntekijän hakua. Edellisen hakukierroksen hakemukset huomioidaan. Työhösi kuuluvat monipuoliset varastoon ja komponentteihin liittyvät tehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, tarkastus ja siirtäminen varastoon, varaosien ja kokoonpano-osien kerääminen, varaston järjestely, rahtikirjojen ja ostoehdotuksien tekeminen sekä mahdollisesti muita tehtäviä osaamisesi mukaan. Trukilla ja/tai pyöräkuormaajalla ajamisen taito katsotaan eduksi. Ehkäpä puulaatikon nikkarointikaan ei tuota Sinulle ongelmia.

Lue lisää

Tommy Eriksson Väghyveltjäns AB:lle kolmas Veekmas-tiehöylä

Tommy Eriksson Ruotsin Korskrogenista sai kuluneella viikolla kolmannen FG-tiehöylänsä. Veekmas FG 2428 on Tommyn toiveiden mukainen, ja olemme iloisia siitä, että olemme saaneet palvella häntä tiehöyläasioissa jo reilusti yli kymmenen vuotta. Tommy vieraili tehtaallamme Kiteellä juuri ennen koneen toimittamista ja oli tyytyväinen näkemäänsä.

Lue lisää

Jatkamme assistentin hakua 24.1. asti

Päätimme jatkaa assistentin hakua. Edellisen hakukierroksen hakemukset tulevat huomioiduiksi haussa. Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä myynnin, ostojen, rahtien, asiakaspalvelun ja osaamisestasi riippuen taloushallinnon tai teknisten tehtävien alueilta niin suomalaisen emoyhtiön kuin ruotsalaisen tytäryrityksenkin osalta. Toimit johdon assistenttina sekä osana myynnin ja taloushallinnon tiimiä Kiteen Tolosenmäessä.

Lue lisää

Veekmas Oy:llä on haussa useita osaajia eri tehtäviin

Haemme parhaillaan osaajia useisiin eri tehtäviin tehtaallemme Kiteen Tolosenmäkeen. Haemme kysynnän kasvaessa kasvavaan joukkoomme niin teknistä suunnittelijaa, assistenttia, varastotyöntekijää kuin raskaskoneasentajiakin. Lisäksi haemme tytäryritykseemme Veekmas Svenska AB:hen Bålstaan Ruotsiin norjankielistä Technical Sales And Supportia. Tutustu hakuilmoituksiimme.

Lue lisää

Fingerporikin huomioi tiehöylien paluun katukuvaan

Suomessa hankitaan tänä vuonna enemmän uusia tiehöyliä viime vuosiin verrattuna. Veekmas Oy toimittaa tänä vuonna Suomeen viime vuoteen verrattuna peräti kaksi kertaa enemmän uusia tiehöyliä. Veekmas Oy on järjestänyt tänä vuonna myös useita tiehöylänkuljettajan koulutuksia. "Lisääntyneet tiekarhut" on otettu hyvillä mielin vastaan Suomen teillä ja kaduilla, ja jopa Fingerpori huomioi sarjakuvassaan tiehöylien paluun.

Lue lisää

Tuusulan kunta sai uuden tiehöylän

Toimitimme Tuusulan kunnalle uuden varustellun Veekmas FG 2428 -tiehöylän. Tiehöylässä on 206 kW Cummins-moottori sekä paljon varusteita, muun muuassa kääntyvä ja kallistuva FG-puskulevy, Veekmas-karheenlevitin sorateiden kunnossapitoon sekä FG-lumistop pitämään liittymät lumesta ja karheesta vapaana. Tiehöylässä on paljon erilaisia led-valoja, mukaan lukien välähtysvilkkuvaloja koneen edessä, sivulla ja takana turvallisuutta ja koneen näyttävyyttä lisäämässä.

Lue lisää

Lisävahvistusta Veekmas Svenska AB:n myyntiin ja tekniseen tukeen

Veekmas Svenska AB vahvistaa joukkojaan uudella työntekijällä. Tiehöylien ja varaosien teknisessä myynnissä sekä teknisessä tuessa asiakkaita palvelee nyt myös Santtu Parvela. Santtu on koneteknikko, jolla on kokemusta erilaisista työtehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa ryhmäesimiehenä. Santtu puhuu ruotsin ja englannin lisäksi erittäin hyvin suomea. Toivotamme Santun lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Haemme varastotyöntekijää monipuoliseen työhön

Haemme kasvavan tuotannon tueksi työtä pelkäämätöntä, ahkeraa ja sitoutuvaa varastotyöntekijää. Veekmas Oy:llä on Kiteen Tolosenmäessä yli 11 000 m2 toimitiloissaan yli 20 000 tuotenimikettä – painavimmat komponentit painavat tuhansia kiloja. Työhösi kuuluvat monipuoliset varastoon ja komponentteihin liittyvät tehtävät, kuten tavaroiden ja osakokonaisuuksien vastaanotto, tarkastus ja siirtäminen varastoon tai esimerkiksi hiekkapuhallushallista maalaamoon. Tehtäviisi kuuluu myös osien kerääminen, varaston järjestely, rahtikirjojen ja ostoehdotuksien tekeminen sekä mahdollisesti muita tehtäviä osaamisesi mukaan.

Lue lisää

Vahvistamme toimintojamme Bålstassa

Veekmas Svenska AB vahvistaa toimintojaan Bålstassa hakemalla Technical Sales and Supportia. Peter Alsterstål on siirtynyt muihin tehtäviin, ja vahvistamme organisaatiotamme etsimällä vahvan teknisen taustan omaavaa teknistä myyjää. Lisäksi olemme kehittäneet varaosatoimintoja ja täydentäneet Bålstan-varaosavarastoa lisäämällä varastoon tärkeitä varaosia, kuten hydrauliikkapumppuja, -moottoreita ja -sylintereitä sekä lukuisten tiehöylämallien laseja.

Lue lisää

Veekmas Svenska AB etsii suomenkielistä teknisen myynnin ja tuen osaajaa

Veekmas Svenska AB etsii suomenkielistä teknisen myynnin ja tuen osaajaa. Työtehtäviisi kuuluu myynnin ja ostojen lisäksi teknisen tuen antamista asiakkaillemme. Työskentelet teknisessä tuotetuessa sekä takuuaikana että sen jälkeen. Hoidat varaosatilauksia ja -ostoja, toimitat varaosia sekä avustat asiakkaita oikeiden osien löytämisessä. Toimipisteesi on Bålstassa Ruotsissa, mutta työhösi voi sisältyä jonkin verran matkustamista Ruotsissa ja Suomessa.

Lue lisää

Veekmas Svenska AB lisää vahvistusta myyntiin ja tekniseen tukeen

Veekmas Svenska AB vahvistaa edelleen joukkojaan uudella työntekijällä. Tiehöylien ja varaosien myynnissä sekä teknisessä tuessa asiakkaita palvelee 18.3.2019 alkaen Sales and Support Tommy Lövgren. Tommy on aiemmin työskennellyt myyntisovellusinsinöörinä. Hänellä on hyvä tekninen tausta. Toivotamme Tommyn lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Etsimme alihankkijoita tiehöylien kokoonpanoon

Etsimme alihankkijoita tiehöylien tai tiehöylän osakokonaisuuksien kokoonpanoon. Tarjoamme käyttöönne toimitilamme Kiteen Tolosenmäessä. Osakokonaisuuksia voi koota mahdollisuuksien mukaan myös alihankkijan omissa tiloissa. Voimme tarjota erilaisia yhteistyömalleja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501.

Lue lisää

Veekmas Oy hakee raskaskalustoasentajia RykryKoulutukseen

Oletko kiinnostunut työpaikasta raskaskalustoasentajana, mutta tarvitset koulutuksesi päivittämistä? Veekmas Oy hakee Kiteelle noin puoli vuotta kestävällä RekryKoulutuksella raskaskalustoasentajia tiehöylien kokoonpanoon ja huoltoon. Hakuaika käytännönläheiseen koulutukseen päättyy 10.3.2019. Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus ma 25.2.2019 klo 14.00 Pohjois-Karjalan TE-toimistossa, os. Torikatu 36 A, 4. krs, Joensuu. Infoon voi osallistua videoyhteyden välityksellä myös TE-toimistossa Kiteellä, Lieksassa ja Nurmeksessa. Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää!

Lue lisää

Veekmas Oy kehitti Seinäjoen kaupungille uuden tiehöylämallin

Seinäjoen kaupungilla oli tarve saada lyhyempi ja siten ketterämpi mutta kuitenkin riittävän järeä kuusipyörävetoinen tiehöylä. Kehitimme uuden, lyhyemmän tiehöylänmallin Veekmas FG 246 yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tiehöylä on alle yhdeksän metriä pitkä, ja peruskone painaa 19 200 kg. Varusteineen kokonaismassa nousee yli 22 tonnin, joten kyseessä on järeä tiehöylä vaativiin Pohjoismaisiin olosuhteisiin. Moottorina on tehokas 205 kW:n Perkins-moottori. Tiehöylä on saanut kaupungilla erittäin hyvän vastaanoton.

Lue lisää

Etsimme ruotsinkielistä teknistä osaajaa

Työtehtäviisi kuuluu teknisen tuen antaminen asiakkaillemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Raskaan kaluston tekninen osaaminen on tärkeää. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahva kokemus teknisen alan tehtävistä. Käytännön osaaminen mekaniikka-, hydrauliikka- ja elektroniikkatekniikasta katsotaan vahvaksi eduksi. Toimipisteesi on joko Tolosenmäessä Kiteellä tai vaihtoehtoisesti hakijan toiveiden mukaan Bålstassa Ruotsissa.

Lue lisää

Toimiston tiimi täydentyi uudella assistentilla

Vahvistamme toimiston tiimiä uudella työntekijällä. Tradenomi Katariina Tyynelä toimii Veekmas Oy:ssä assistenttina erilaisissa myynnin, viennin, ostojen ja taloushallinnon tehtävissä. Katariinalla on pitkä kokemus yrittäjyydestä, ja hänellä on kokemusta myös ulkomaan viennin ja tuonnin tehtävistä sekä taloushallinnon tehtävistä. Toivotamme Katariinan lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Veekmas Svenska AB etsii suomenkielistä teknisen myynnin ja tuen henkilöä

Veekmas Svenska AB etsii suomenkielistä teknisen myynnin ja tuen henkilöä. Työtehtäviisi kuuluu myynnin ja ostojen lisäksi teknisen tuen antamista asiakkaillemme. Työskentelet teknisessä tuotetuessa sekä takuuaikana että sen jälkeen. Hoidat varaosatilauksia ja -ostoja, toimitat varaosia sekä avustat asiakkaita oikeiden osien löytämisessä. Toimipisteesi on Bålstassa Ruotsissa, mutta työhösi voi sisältyä jonkin verran matkustamista Ruotsissa ja Suomessa.

Lue lisää

Senior Technical Sales and Support aloitti Veekmas Svenska AB:ssa

Veekmas Svenska AB on vahvistanut joukkojaan uudella työntekijällä. Tiehöylien ja varaosien myynnin sekä teknisen tuen tehtävissä palvelee Senior Sales and Support Peter Alsterstål. Peterilä on erittäin pitkä kokemus myynnin ja teknisen tuen saralta. Toivotamme Peterin lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Haemme assistenttia ja raskaskoneasentajia

Haemme monipuolisten osaajien joukkoomme assistenttia ja raskaskoneasentajia. Assistentin toimenkuvaan kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä taloushallinnon, myynnin, ostojen, rahtien bookkausten ja asiakaspalvelun alueilta niin suomalaisen emoyhtiön kuin ruotsalaisen tytäryrityksemmekin osalta. Haemme myös ammattitaitoisia raskaskoneasentajia, joiden työhön kuuluvat monipuoliset tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät.

Lue lisää

Kysyntää tiehöylänkuljettajan koulutukselle

Tiehöylänkuljettajan koulutuksen kysyntä on kasvanut. Järjestimme tänä syksynä kaksi tiehöylänkuljettajan koulutusta pienryhmäkoulutuksena. Osallistujia oli eri puolilta Suomea. Tiehöylänkuljettajan koulutuksessa perehdytään niin teoriassa kuin käytännössäkin tiehöylän tehokkaaseen käyttöön tienrakennuksessa ja -kunnossapidossa sekä tustustutaan tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen. Saamamme palaute tiehöylänkuljettajan koulutuksesta on ollut aina hyvä.

Lue lisää

Vahvistamme edelleen joukkojamme

Vahvistamme teknistä tiimiämme uudella työntekijällä. Auto- ja kuljetustekniikan insinööri Arttu Räisänen aloittaa Veekmas Oy:ssä myynti- ja ostoinsinöörinä muun muassa varaosamyynnin, ostojen, dokumentoinnin, tuotannon tukemisen ja laadunhallinnan parissa. Artulla on useiden vuosien kokemus katsastajan ja autovaraosamyyjän tehtävistä. Toivotamme Artun lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Soratienkunnostuksen työnäytös ministeri Anne Bernerille

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner vieraili toistamiseen Veekmas Oy:ssä. Tällä kertaa ministeri Bernerille ja kansanedustaja Hannu Hoskoselle esiteltiin maastossa, miten soratie kunnostetaan tiehöylällä oikein ja kustannustehokkaasti. Työnäytöksessä leikattiin ensin keskiharjannetta ja nostettin sen jälkeen raviojan reunaan valunut murske tielle. Lopuksi tien pinta muotoiltiin tasaiseksi ja molempiin suuntiin kaltevaksi. Ministeri vakuuttui entisestään tiehöylän merkityksestä sorateiden kunnossapidossa ja ylläpidossa.

Lue lisää

Veekmas Svenska AB muuttaa Bålstaan

Veekmas Svenska AB muuttaa omiin uusiin toimitiloihin Bålstaan. Uudisrakennus sijaitsee valtatie E18 varrella alle 50 km päässä Tukholmasta. Koko Uddevallan-toimipisteen varaosavarasto siirtyy Bålstaan. Muutto tapahtuu viikoilla 38 ja 39, jolloin varaosatoimitukset voivat viivästyä. Toivommekin, että asiakkaamme pyrkisivät tilaamaan kiireelliset varaosat ennen tai jälkeen muuton.

Lue lisää

Haemme varastotyöntekijää

Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä varastotyöntekijää. Veekmas Oy:llä on Kiteen Tolosenmäessä lähes 7 000 m2 varastoissaan yli 10 000 tuotenimikettä. Työhösi kuuluvat monipuoliset varastoon ja varaosiin liittyvät tehtävät, tavaroiden vastaanotto ja tarkastus, varaosien ja kokoonpano-osien keräily, varaston järjestely sekä mahdollisesti muita tehtäviä oman osaamisesi mukaan. Työssäsi hyödynnät teknisiä piirustuksia, ajat raskaalla trukilla ja käytät näppärästi tietokonetta eikä puulaatikonkaan nikkarointi tuota Sinulle vaikeuksia.

Lue lisää

Seuraava tiehöylänkuljettajan koulutus syyskuussa

Järjestämme seuraavan tiehöylänkuljettajan koulutuksen 4.–7.9.2018. Perehdymme koulutuksessa tienrakennukseen ja -kunnossapitoon, tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen sekä työskentelyn tehokkuuden parantamiseen. Ryhmä on täynnä, mutta järjestämme syyskuussa toisen kurssin, mikäli osallistujia toiseen ryhmään on riittävästi. Varmistakaa mukaanpääsy ilmoittautumalla koulutukseemme mahdollisimman pian. Koulutukseen on enää muutama paikka vapaana.

Lue lisää

Zbigniew Kolakowski jäi eläkkeelle

Veekmas Oy:n Ruotsin-tytäryhtiön Veekmas Svenska AB:n pitkäaikainen tekninen johtaja Zbigniew Kolakowski on jäänyt hyvin ansaitulle eläkkeelle. Kiitämme lämpimästi Zbigniewia menneistä vuosista ja toivotamme hänelle leppoisia eläkepäiviä. Zbigniewin työtä Ruotsin-myynnin parissa jatkaa Ruotsissa kasvanut ja Ruotsissa asuva Kari Turunen yhteistyössä Veekmas Svenskan muun henkilökunnan ja emoyhtiö Veekmas Oy:n kanssa. Toivotamme Karin lämpimästi tervetulleeksi Ruotsin-tiimiimme!

Lue lisää

Haemme myynti- ja ostoinsinööriä

Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä tekijää. Myyt ja ostat komponentteja ja varaosia, toimit tärkeänä osana tuotannon tiimiä varmistaen osaltasi tuotannon sujuvuuden ja toimitusaikojen pitävyyden, päivität työmääräimiä, dokumentoit, käsittelet asiakaspalautteita sekä tuotetuntemuksesi kartuttua annat asiakkaille teknistä neuvontaa.

Lue lisää

Uudistuneet Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 Svenska Maskinmässan -näyttelyssä

Esittelemme uudistuneet Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 -tiehöylät Svenska Maskinmässan -näyttelyssä Solvallassa 31.5–2.6.2018. Tule tutustumaan tiehöyliimme sekä vaihtamaan kokemuksia muiden "höylämiesten" ja ruotsalais-suomalaisen messutiimimme kanssa. Tavataan Svenska Maskinmässan -näyttelyssä Solvallassa uudella osastollamme numero S:64!

Lue lisää

Haemme tuoteinsinööriä

Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä insinööriä. Toimit tärkeänä osana tuotannon tiimiä, varmistat osaltasi tuotannon sujuvuuden ja toimitusaikojen pitävyyden, ostat ja myyt komponentteja ja varaosia, päivität työmääräimiä, dokumentoit, käsittelet asiakaspalautteita ja tuotetuntemuksesi kartuttua annat asiakkaille teknistä neuvontaa.

Lue lisää

Ministeri Anne Berner tutustui tiehöyliin

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner vieraili Veekmas Oy:ssä. Ministeri Berner on jo aiemmin perehtynyt tiehöylien merkitykseen suomalaisessa teiden kunnossapidossa. Vierailun myötä ministeri Berner sai lisäperehdytystä tieverkoston kesä- ja talvikunnossapitoon sekä pääsi testaamaan tiehöylää käytännössä. Ministeri Berner toi Veekmas Oy:öön viimeisimmät valtakunnan tason kuulumiset liikenteen ja tienhoidon osalta.

Lue lisää

Haemme myynti- ja ostoinsinööriä tai -assistenttia

Haemme myynti- ja ostoinsinööriä tai -assistenttia tehtaallemme Kiteelle. Tule myynti- ja ostoinsinööriksi tai -assistentiksi tehokkaaseen viennin ja taloushallinnon tiimiimme! Toimenkuvaasi kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia ostoon ja myyntiin liittyviä tehtäviä, kuten esimerkiksi ostamista, varaosamyyntiä, viennin ja myynnin apuna toimimista sekä reklamaatioiden käsittelyä.

Lue lisää

Uudistunut Veekmas RG 286 Talvitiepäivillä Lahdessa

Uudistunut Veekmas RG 286 -tiehöylä esitellään Talvitiepäivillä Lahden Messukeskuksessa 7.–8.2.2018. Veekmas RG 286 on hyvin varusteltu, kuusipyörävetoinen, järeä tiehöylä, jolla hoituvat yhtä lailla jääpolanteenpoisto kuin teiden kunnossapitotyötkin. Tule tutustumaan ensimmäisenä päivänä uutuuteen työnäytöksessä ja piha-alueella sekä toisena päivänä sisäosastollemme numero D4a4!

Lue lisää

Mesta osti kolme uutta Veekmas RG 286 -tiehöylää

Norjalainen Mesta vastaanotti kolme uudistunutta kuusipyörävetoista Veekmas RG 286 -tiehöylää. Kaksi tiehöylistä toimitettiin äärimmäisiin pohjoisiin oloihin Norjassa, yksi Kirkkoniemeen ja toinen Storsteinnesiin. Kolmas tiehöylä sijaitsee Øyerissä lähellä Lillehammeria. Uudistuneissa RG-tiehöylissä on uusi takaosa ja käännetty voimansiirtojärjestelmä, jonka etuja ovat muun muassa huoltojen helppous ja parantunut peruutusnäkyvyys. Tiehöylän korkeampi paino takaa paremman vetokyvyn. Nyt myös RG-tiehöylissä on edistyksellinen IQAN-koneenhallintajärjestelmä.

Lue lisää

Uudistuneet Veekmas RG -tiehöylät

Veekmas RG 281- ja RG 286 -tiehöylät ovat läpikäyneet merkittävän uudistuksen. Nyt myös RG-tiehöylissä on toteutettu käännetty voimansiirtojärjestelmä, jossa vaihteisto sijaitsee tiehöylässä takimmaisena. Merkittävinä etuina ovat huoltojen helppous ja parantunut peruutusnäkyvyys. Tiehöylässä on uudistunut takaosa ja muun muassa uudesti muotoiltu konepeitto. Tiehöylän korkeampi paino takaa paremman vetokyvyn. RG-tiehöylissä on nyt myös edistyksellinen IQAN-koneenhallintajärjestelmä.

Lue lisää

Haemme raskaskoneasentajaa / huoltoasentajaa

Haemme ammattitaitoista raskaskoneasentajaa / huoltoasentajaa tehtaallemme Kiteelle. Työhösi kuuluvat vaativat ja monipuoliset tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät niin tehtaalla kuin tarvittaessa itsenäisesti asiakkaiden luonakin. Työtehtävän luonne vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Tehtävä edellytttää usean vuoden kokemusta raskaan kaluston asentajan tai mekaanikon tehtävästä.

Lue lisää

Liiketoimintakaupasta on kymmenen vuotta

Kymmenen vuotta sitten perheyrityksemme Veekmas Oy osti valtionomisteiselta Patrialta sen koko tiehöyläliiketoiminnan, jota Patrian tytäryhtiö harjoitti silloisessa Vammalassa ja Ruotsin Uddevallassa. Veekmas Oy:stä tuli yritysoston myötä Pohjoismaiden ainoa tiehöylävalmistaja ja kansainvälinen konserni. Kaksinkertaistimme kokomme yhdessä hetkessä.

Lue lisää

Veekmas Oy sai kolmen tiehöylän tilauksen Norjasta

Veekmas Oy on saanut kolmen kuusipyörävetoisen Veekmas RG 286 -tiehöylän tilauksen Norjasta. Tiehöylät tilasi Mesta, joka on Norjan suurin tienrakennus- ja -ylläpitotoimija. Tiehöylät toimitetaan asiakkaalle vuoden lopussa. Kaksi tiehöylistä toimitetaan Pohjois-Norjaan Pohjoisen jäämeren ulottuville ja kolmas muualle Norjaan. Veekmas Oy:n edustajana Norjassa toimii Hesselberg Maskin AS.

Lue lisää

Uudistunut Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 MaskinExpo 2017 -näyttelyssä

Esittelemme uudistuneen Veekmas FG 2428 -tiehöylän ja nelipyörävetoisen Veekmas RG 281 -tiehöylän MaskinExpo 2017 -näyttelyssä STOXA:lla 18.–20.5.2017. Tule tutustumaan tiehöyliimme sekä vaihtamaan kokemuksia muiden "höylämiesten" ja ruotsalais-suomalaisen messutiimimme kanssa. Tavataan MaskinExpossa uudella osastollamme numero 1616!

Lue lisää

Veekmas FG 2428 on uudistunut

Veekmas FG 2428 -tiehöylään on saatavilla tehokas 210 kW Volvo Penta -dieselmoottori, joka täyttää EU Stage IV -päästövaatimukset. Tiehöylässä on uudesti muotoiltu konepeitto ja runko sekä uudistettu teräpöytä. Korkeampi runko mahdollistaa paremman terän maavaran ja entistä suuremmat terän liikeradat. Nostosylinterin tapitukset ovat nyt entistä vahvemmat. Tiehöylän ohjattavuus on parempi ja työn lopputuloksena on suorempi jälki. Tiehöylässä on merkittävästi parantunut jarruteho, mikä lisää turvallisuutta ja pidentää myös jarrupalojen käyttöikää.

Lue lisää

Uusi assistentti aloitti työnsä Veekmas Oy:ssä

Vahvistamme edelleen organisaatiotamme uudella työntekijällä. Tradenomi Anne Mustonen on valittu Veekmas Oy:n uudeksi assistentiksi. Anne toimii Veekmas Oy:ssä assistenttina erilaisissa myynnin, viennin ja taloushallinnon tehtävissä. Annella on vuosien kokemus taloushallinnon ja johdon assistentin tehtävistä. Toivotamme Annen lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Haemme assistenttia

Haemme assistenttia tehtaallemme Kiteelle. Tehtäviisi kuuluvat pienen ja kansainvälisen yrityksen monipuoliset toimistotyöt, viennin ja myynnin avustaminen, laskutus, reskontranhoito sekä muut kirjanpidon avustavat tehtävät. Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomin tutkinto. Sinulla ovat tehtävään soveltuvat tiedot ja taidot. Työkokemus vastaavansisältöisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Lue lisää

Uudistunut Volvo-moottorilla varustettu Veekmas FG 2428 toimitettiin asiakkaalle

Veekmas Oy ja Veekmas Svenska AB luovuttivat uudistuneen Veekmas FG 2428 -tiehöylän Örnsköldsvikin kunnalle. Tiehöylä on ensimmäinen Veekmas Oy:n valmistama edistyksellisellä Volvo EU State Final IV -moottorilla varustettu Veekmas FG 2428 -tiehöylä. Tiehöylä on saatavilla sekä 216 kW Cummins EU Stage IIIB -moottorilla että 210 kW Volvon EU Stage Final IV -moottorilla varustettuna.

Lue lisää

Uusi tekninen insinööri aloitti työnsä Veekmas Oy:ssä

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Sami Kvick on valittu Veekmas Oy:n uudeksi tekniseksi insinööriksi. Sami aloitti työnsä Veekmas Oy:ssä tänään. Samilla on vuosien kokemus erikoisajoneuvoteollisuudesta, ja hän tulee hoitamaan Veekmas Oy:ssä monipuolisia teknisen insinöörin tehtäviä. Toivotamme Samin lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Haemme teknistä insinööriä

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee joukkoonsa: TEKNISTÄ INSINÖÖRIÄ Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä insinööriä. Odotamme Sinulta kokemusta valmistavan teollisuuden tuotannon suunnittelusta, ohjauksesta, kehittämisestä ja laadunhallinnasta. Osaat ratkoa erilaisia ongelmia etkä karta myöskään käytännön työtä.

Lue lisää

Veekmas Oy osallistuu MINExpo 2016 -näyttelyyn Las Vegasissa

Veekmas Oy:llä on pieni osasto joka neljäs vuosi Las Vegasissa järjestettävässä MINExpo 2016 -näyttelyssä, joka on maailman suurin kaivosalan näyttely. Tervetuloa vierailemaan keskushalliin osastollamme nro 5710. MINExpo 2016 pidetään 26.–28.9.2016 Las Vegas Convention Centerissa.

Lue lisää

Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 MaskinExpo 2016 -näyttelyssä

Esittelemme Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 -tiehöylät MaskinExpo 2016 -näyttelyssä STOXA:lla tutulla näyttelypaikalla 26.–28.5.2016. Tule tutustumaan viime vuonna uudistuneisiin tiehöyliimme sekä vaihtamaan kokemuksia muiden "höylämiesten" ja ruotsalais-suomalaisen messutiimimme kanssa. Tavataan MaskinExpossa osastollamme numero 2134!

Lue lisää

Veekmas FG 15 C Zinkgruvan Mining AB:lle

Veekmas Oy toimitti matalaprofiilisen Veekmas FG 15 C -kaivostiehöylän Zinkgruvan Mining AB:lle Ruotsiin. Tiehöylä on Zinkgruvan Mining AB:n toinen Veekmas FG 15 -tiehöylä. Veekmas FG 15 C edustaa yrityksen suurinta kaivostiehöylämallia. Tiehöylämallin korkeus on 2 660–2 710 mm, kääntösäde 7 075 mm ja paino 19 000 kg. Volvo Penta TAD870VE Final IV -moottorin teho on 160 kW.

Lue lisää

Veekmas FG 2428 Talvitiepäivillä Tampereella

Tule tutustumaan Veekmas FG 2428 -tiehöylään Talvitiepäiville Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 17.–18.2.2016. Veekmas FG 2428 on hyvin varusteltu ja järeä tiehöylä, jolla hoituvat yhtä lailla jääpolanteenpoisto kuin teiden kunnossapitotyötkin. Tule tutustumaan tiehöylien aateliin osastollemme numero 302!

Lue lisää

Zawar Mines vastaanotti Veekmas FG 5 C -kaivostiehöylän

Zawar Mines vastaanotti marraskuussa 2015 Veekmas FG 5 C -kaivostiehöylän maan tapoihin kuuluvin toimituksin. Tiehöylä on 199 cm korkea ja 8 500 kg painoinen nelivetoinen matalaprofiilinen kaivostiehöylä, joka on suunniteltu vaativiin maanalaisiin kaivosolosuhteisiin. Tiehöylässä on 75 kW Deutz BF4M -dieselmoottori. Veekmas Oy:n edustajana Intiassa toimii Normet.

Lue lisää

Veekmas Oy sai lisää kaivostiehöylätilauksia

Veekmas Oy on saanut useita uusia kaivostiehöylätilauksia Uzbekistanista ja Venäjältä. Molempiin maihin toimitetaan keväällä Veekmas FG 7 C -kaivostiehöylä. Veekmas Oy:llä on tuotannossa useita kaivostiehöylämalleja, jotka tullaan toimittamaan talven ja kevään aikana useisiin eri maihin. Veekmas Oy:tä edustaa Uzbekistanissa ja Venäjällä Normet.

Lue lisää

Veekmas-kaivostiehöylillä on kysyntää

Veekmas Oy:llä on tuotannossa useita kaivostiehöylämalleja. Pienin kaivostiehöylämalli Veekmas FG 5 C, joka toimitetaan asiakkaalle Intiaan, lähtee tehtaalta tällä viikolla. Viikko sitten Veekmas Oy sai ensimmäisen tilauksensa Turkista. Veekmas FG 7 C toimitetaan asiakkaalle ensi vuoden alussa. Lisäksi Veekmas Oy sai hiljattain suurimman kaivoskonemallinsa Veekmas FG 15 C:n tilauksen Ruotsista. Uudistunut tiehöylämalli tullaan toimittamaan Zinkgruvan Mining AB:lle tammikuussa 2016. Veekmas Oy:tä edustaa Intiassa ja Turkissa Normet ja Ruotsissa oma tytäryritys Veekmas Svenska AB.

Lue lisää

Veekmas-tiehöylien lisälaitteet löytyvät nyt www-sivuiltamme

Veekmas-tiehöylien lisälaitteet löytyvät nyt www-sivuiltamme Tiehöylän lisälaitteet -sivulta. Sivulle on linkitetty kuvalliset lisälaite-esitteet, joista löytyy lisätietoa kustakin lisälaitteesta. Lisälaitteiden lisäksi Veekmas-tiehöyliin on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisävarusteita Sound Systemeistä tappiteriin.

Lue lisää

Aurinkoista ja lämmintä kesää!

Palvelemme asiakkaitamme läpi kesän niin varaosa- ja huolto- kuin uusien ja käytettyjen tiehöylien tarpeissakin. Saatavilla on useita käytettyjä tiehöyliä lyhyin toimitusajoin. Toivotamme kaikille oikein aurinkoista ja lämmintä kesää!

Lue lisää

Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 MaskinExpo 2015 -näyttelyssä

Esittelemme Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 -tiehöylät MaskinExpo-näyttelyssä STOXA:lla 28.–30.5.2015. Uudistuneessa Veekmas FG 2428 -tiehöylässä on muun muassa uudistunut ohjaamon sisusta ja EU Stage IIIB -moottori. Uudistuneet Veekmas RG 281 / RG 286 ovat nyt entistä helpompia huoltaa ja korjata. Tule ja ihastu tiehöyliimme! Tavataan MaskinExpossa osastollamme numero 2134!

Lue lisää

Seuraava tiehöylänkuljettajan koulutus toukokuussa

Järjestämme seuraavan tiehöylänkuljettajan koulutuksen 18.–21.5.2015. Perehdymme koulutuksessa tienrakennukseen ja -kunnossapitoon, tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen sekä työskentelyn tehokkuuden parantamiseen. Varmistakaa mukaanpääsy ilmoittautumalla koulutukseemme mahdollisimman pian. Koulutukseen on enää muutama paikka vapaana.

Lue lisää

Tutustu vaihtokoneisiimme

Tarjolla on muun muassa erittäin hyväkuntoinen kuusipyörävetoinen Veekmas FG 2327 S vm. 2005, hyväkuntoinen Veekmas NV 2327 vm. 1998 runsain varustein, juuri rakennettu kuusipyörävetoinen Mattsson 266S vm. 1989 sekä siistikuntoinen ja osittain remontoitu kaivurikuormaaja JCB 4 CN vm. 2004. Myymme myös käytettyjä maansiirtokoneiden renkaita. Kysy lisää!

Lue lisää

Polttoaineenkulutuksen optimointi mahdollista Veekmas FG 2428 -tiehöylässä

Kuljettaja voi nyt paremmin optimoida polttoainetaloudellisuutta Veekmas FG 2428 -tiehöylässä säätämällä portaattomasti moottorin maksimikierrosnopeutta. Kuljettaja voi säätää potentiometrilla moottorin kierrosluvun maksimia alhaisemmaksi, millä on välitön vaikutus polttoaineenkulutukseen. Ominaisuus on vakiona uusissa Veekmas FG 2428 -tiehöylässä.

Lue lisää

Järjestämme tiehöylänkuljettajankoulutuksen keväällä

Järjestämme seuraavan tiehöylänkuljettajan koulutuksen keväällä 2015. Ilmoittaudu mukaan jo nyt, sillä vain rajallinen määrä osallistujia otetaan mukaan kurssille. Perehdymme koulutuksessa tienrakennukseen ja -kunnossapitoon, tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen sekä työskentelyn tehokkuuden parantamiseen.

Lue lisää

Seuraava tiehöylänkuljettajan koulutus syyskuussa

Järjestämme seuraavan tiehöylänkuljettajan koulutuksen 22.–25.9.2014. Perehdymme koulutuksessa tienrakennukseen ja -kunnossapitoon, tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen sekä työskentelyn tehokkuuden parantamiseen. Varmistakaa mukaanpääsy ilmoittautumalla koulutukseemme mahdollisimman pian. Koulutukseen on enää muutama paikka vapaana.

Lue lisää

Uudistuneet Veekmas RG 281 ja Veekmas RG 286

Veekmas RG 281 ja Veekmas RG 286 -tiehöylät ovat uudistuneet. Tiehöylissä on nyt kuormantunteva hydrauliikkajärjestelmä, jonka toimintaperiaatteet ovat samat kuin Veekmas FG 2428 -tiehöylässä. Lisäksi hydrauliikkalohkot sijaitsevat nyt edessä (aiemmin ohjaamon alla) ja tiehöylät on varustettu JIC-liittimillä FG 2428 -tiehöylän tapaan parantaen tiehöylän huollettavuutta.

Lue lisää

Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 286 MaskinExpo-näyttelyssä

Esittelemme nelipyörävetoisen Veekmas FG 2428 -tiehöylän ja kuusipyörävetoisen Veekmas RG 286 -tiehöylän MaskinExpossa STOXA:lla 22.–24.5.2014. Veekmas FG 2428 on Veekmas FG 2327 S -mallin seuraaja. Veekmas FG 2428 -tiehöylässä on muun muassa uusi tehosteväri, uudistunut konepeitto, parempi pääsy hytin alle, uusittu kytkinpaneeli ja lisävaloja. Tule ja ihastu tiehöyliimme! Tavataan MaskinExpossa osastollamme numero 2138!

Lue lisää