Veekmas Oy är Nordens enda väghyveltillverkare och en pionjär inom väghyvelteknologin

Företaget har sedan 1982 specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och produktutveckling av högklassiga väghyvlar.

Väghyvlarna har utvecklats för Nordens krävande förhållanden men även lågprofila väghyvlar för gruvor har tillverkats och levererats världen runt.

Läs mer

  • etusivu_lumi.jpg
  • etusivu_esa.jpg
  • etusivu_3.jpg
  • etusivu_rg.jpg
  • etusivu_2.jpg
  • etusivu-2016-08__1.jpg
  • etusivu-2016-08__2.jpg
Vi stärker vår verksamhet i Bålsta

Veekmas Svenska AB stärker sin verksamhet i Bålsta med en teknisk försäljning och support. Peter Alsterstål har gått vidare i sin karriär och nu söker vi en person med kunskap om teknik och teknisk försäljning som förstärkning med till Veekmas Svenska AB. Vi har även utvecklat vår reservdelsförsäljning och lagerverksamhet i Bålsta. Vi har till exempel förbättrat lager med viktiga reservdelar, såsom hydrauliska pumpar, motorer och cylindrar samt glas för flera modeller av väghyvlar.

Läs mer
Veekmas Svenska AB söker finsktalande Technical Sales and Support

Veekmas Svenska AB söker en finsktalande Technical Sales and Support. Tjänsten innebär försäljning och inköp tillsammans med att driva arbetet som rör teknisk support gentemot kunder. Du kommer att arbeta med teknisk produktstöd såväl inom som utanför garantitiden. Du sköter reservdelsbeställningar och -inköp samt hjälper kunder med reservdelar. Tjänsten utgår från kontoret i Bålsta och kan också innebära några resor inom Sverige och till Finland.

Läs mer
Se våra förnyade väghyvelmodeller på Infratech 2019 i Finland

Vi ställer ut förnyade Veekmas FG 2428 6WD med sexhjulsdrift och Veekmas FG 7 C med allhjulsdrift på Infratech 2019 i Jyväskylä Paviljonki Congress Centre 15–16 maj 2019. Vi ses på Infratech 2019 i vår monterplatser U120 och U410!

Läs mer
Vi får förstärkning av vår tekniska försäljning och support

Veekmas Svenska AB förstärker ytterligare sitt team med en ny medarbetare. Teknisk försäljning och support förstärks med Tommy Lövgren. Han kommer att vara tillgänglig för våra kunder inom motor- och reservdelsförsäljning samt teknisk support den 18 mars. Tommy har tidigare arbetat med teknisk försäljning och har en bra teknisk bakgrund. Vi välkomnar Tommy som en del av vårt Veekmas team!

Läs mer

Återförsäljare:

logo-ciaponi.png

logo-moba.png

Kontakta oss:

Företaget * Namn Email * Telefon * * Obligatoriskt fält