Veekmas Oy är Nordens enda väghyveltillverkare och en pionjär inom väghyvelteknologin

Företaget har sedan 1982 specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och produktutveckling av högklassiga väghyvlar.

Väghyvlarna har utvecklats för Nordens krävande förhållanden men även lågprofila väghyvlar för gruvor har tillverkats och levererats världen runt.

Läs mer

  • etusivu_lumi.jpg
  • etusivu_esa.jpg
  • etusivu_3.jpg
  • etusivu_rg.jpg
  • etusivu_2.jpg
  • etusivu-2016-08__1.jpg
  • etusivu-2016-08__2.jpg
Ny medarbetare i kontorsteam hos Veekmas Oy

Vi stärker vårt kontorsteam med en ny medarbetare Pirita Luonuankoski. Hon ska jobba hos Veekmas Oy som assistent med försäljning, export, inköp och finansiella frågor. Pirita har lång erfarenhet av kundtjänst, internationell verksamhet och ekonomisk förvaltning. Vi välkomnar Pirita som en del av vårt Veekmas team!

Läs mer
Förnyade Veekmas FG 2428 och RG 281 på Svenska Maskinmässan

Förnyade Veekmas FG 2428 samt RG 281 väghyvlar presenteras under Svenska Maskinmässan på Solvalla 31 maj – 2 juni. Se våra maskiner och bekanta er med andra "hyvelkillar" samt vårt mässteam från Sverige och Finland. Vi ses på mässan i vår monter S:64.

Läs mer
Minister Anne Berner fick kunskap om väghyvlar

Anne Berner, transport och kommunikationsminister, besökte Veekmas Oy. Minister Berner har redan tidigare fått vetskap om väghyvlarnas betydelse i det finska vägunderhållet. Under besöket fick ministern ytterligare kunskap om vägnätets underhåll både sommar och vintertid och fick även själv provköra en väghyvel. Hon informerade Veekmas om de senaste nationella nyheterna inom trafik- och vägunderhåll.

Läs mer
Förnyad Veekmas RG 286 på Winter Road Congress i Lahti

Förnyad Veekmas RG 286 väghyvel presenteras på Winter Road Congress i Lahti Sport och Mäss Center den 7–8 februari 2018. Veekmas RG 286 är en välutrustad, sexhjulsdriven och tung väghyvel som är användbar för både snö- och isplogning såväl som underhåll av vägar. Dag 1 kan ni se vår nyaste modell på utställningsområdet utomhus där den även visas i arbete. Dag 2 finns Veekmas RG 286 utställd i mässhallen i monter D4a4.

Läs mer

Återförsäljare:

logo-ciaponi.png

logo-moba.png

Kontakta oss:

Företaget * Namn Email * Telefon * * Obligatoriskt fält