Veekmas Oy är Nordens enda väghyveltillverkare och en pionjär inom väghyvelteknologin

Företaget har sedan 1982 specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och produktutveckling av högklassiga väghyvlar.

Väghyvlarna har utvecklats för Nordens krävande förhållanden men även lågprofila väghyvlar för gruvor har tillverkats och levererats världen runt.

Läs mer

  • etusivu_lumi.jpg
  • etusivu_esa.jpg
  • etusivu_3.jpg
  • etusivu_rg.jpg
  • etusivu_2.jpg
  • etusivu-2016-08__1.jpg
  • etusivu-2016-08__2.jpg
Ny medarbetare i kontorsteam hos Veekmas Oy

Vi stärker vårt kontorsteam med en ny medarbetare. Katariina Tyynelä has bachelorutbildning i företagsekonomi och hon ska jobba hos Veekmas Oy som assistent med försäljning, export, inköp och finansiella frågor. Katariina har mycket lång erfarenhet av företagsamhet, och hon har också erfarenhet av exportförsäljning, import och ekonomisk förvaltning. Vi välkomnar Katariina som en del av vårt Veekmas team!

Läs mer
Veekmas Svenska söker finsktalande Technical Sales and Support

Veekmas Svenska AB söker en finsktalande Technical Sales and Support. Tjänsten innebär försäljning och inköp tillsammans med att driva arbetet som rör teknisk support gentemot kunder. Du kommer att arbeta med teknisk produktstöd såväl inom som utanför garantitiden. Du sköter reservdelsbeställningar och -inköp samt hjälper kunder med reservdelar. Tjänsten utgår från kontoret i Bålsta och kan också innebära några resor inom Sverige och till Finland.

Läs mer
Senior Technical Sales and Support har startat i Veekmas Svenska AB

Veekmas Svenska AB har förstärkt sin team med en ny medarbetare. Senior Technical Sales and Support Peter Alsterstål arbetar med väghyvels- och reservdelsförsäljning samt teknisk produktstöd. Peter har en mycket lång erfarenhet av arbete inom teknisk försäljning och produktstöd. Vi välkomnar Peter varmt till Veekmas team!

Läs mer
Vi förstärker vår organisation ytterligare

Vi förstärker vårt tekniska team med en ny medarbetare. Bil- och transportteknikingenjör Arttu Räisänen kommer att arbeta bland annat med reservdelsförsäljning, inköp, produktionstöd och kvalitetskontroll. Arttu har flera års erfarenhet av arbete som besiktningsman och bilreservdelsförsäljare. Vi välkomnar Arttu varmt till Veekmas team!

Läs mer

Återförsäljare:

logo-ciaponi.png

logo-moba.png

Kontakta oss:

Företaget * Namn Email * Telefon * * Obligatoriskt fält