Veekmas Oy är Nordens enda väghyveltillverkare och en pionjär inom väghyvelteknologin

Företaget har sedan 1982 specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och produktutveckling av högklassiga väghyvlar.

Väghyvlarna har utvecklats för Nordens krävande förhållanden men även lågprofila väghyvlar för gruvor har tillverkats och levererats världen runt.

Läs mer

  • etusivu_lumi.jpg
  • etusivu_esa.jpg
  • etusivu_3.jpg
  • etusivu_rg.jpg
  • etusivu_2.jpg
  • etusivu-2016-08__1.jpg
  • etusivu-2016-08__2.jpg
Vi får förstärkning av vår tekniska försäljning och support

Veekmas Svenska AB förstärker ytterligare sitt team med en ny medarbetare. Teknisk försäljning och support förstärks med Tommy Lövgren. Han kommer att vara tillgänglig för våra kunder inom motor- och reservdelsförsäljning samt teknisk support den 18 mars. Tommy har tidigare arbetat med teknisk försäljning och har en bra teknisk bakgrund. Vi välkomnar Tommy som en del av vårt Veekmas team!

Läs mer
Veekmas Oy utvecklade en ny väghyvelmodell till Seinäjoki kommun i Finland

Vi har, tillsammans med vår kund, utvecklat en kortare, smidigare 6 hjulsdriven modell. Resultatet är en ny modell som heter Veekmas FG 246. Totallängd är mindre än 9 meter och bas vikten är 19 200 kg. Tillåten maximal totalvikt överstiger 22 ton, så det är en tung maskin för de krävande förhållandena vi har i Norden. Motorn är en kraftfull Perkins med 205 kW med ZF växellåda. Denna modell har blivit mycket omtyckt av Seinäjoki kommun.

Läs mer
Ny medarbetare i kontorsteam hos Veekmas Oy

Vi stärker vårt kontorsteam med en ny medarbetare. Katariina Tyynelä has bachelorutbildning i företagsekonomi och hon ska jobba hos Veekmas Oy som assistent med försäljning, export, inköp och finansiella frågor. Katariina har mycket lång erfarenhet av företagsamhet, och hon har också erfarenhet av exportförsäljning, import och ekonomisk förvaltning. Vi välkomnar Katariina som en del av vårt Veekmas team!

Läs mer
Veekmas Svenska söker finsktalande Technical Sales and Support

Veekmas Svenska AB söker en finsktalande Technical Sales and Support. Tjänsten innebär försäljning och inköp tillsammans med att driva arbetet som rör teknisk support gentemot kunder. Du kommer att arbeta med teknisk produktstöd såväl inom som utanför garantitiden. Du sköter reservdelsbeställningar och -inköp samt hjälper kunder med reservdelar. Tjänsten utgår från kontoret i Bålsta och kan också innebära några resor inom Sverige och till Finland.

Läs mer

Återförsäljare:

logo-ciaponi.png

logo-moba.png

Kontakta oss:

Företaget * Namn Email * Telefon * * Obligatoriskt fält