Veekmas Oy är Nordens enda väghyveltillverkare och en pionjär inom väghyvelteknologin

Företaget har sedan 1982 specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och produktutveckling av högklassiga väghyvlar.

Väghyvlarna har utvecklats för Nordens krävande förhållanden men även lågprofila väghyvlar för gruvor har tillverkats och levererats världen runt.

Läs mer

  • etusivu_lumi.jpg
  • etusivu_esa.jpg
  • etusivu_3.jpg
  • etusivu_rg.jpg
  • etusivu_2.jpg
  • etusivu-2016-08__1.jpg
  • etusivu-2016-08__2.jpg
Zbigniew Kolakowski gick i pension

Efter många år som teknisk chef för Veekmas Svenska AB, har Zbigniew Kolakowski gott nu i pension. Vi tackar Zbigniew varmt för alla dessa år och önskar honom allt gott. Kari Turunen, som är uppvuxen och bosatt i Sverige, tar över och fortsätter med Zbigniews arbete på den svenska marknaden tillsammans med Veekmas svenska personal och Veekmas Oy i Kitee. Vi välkomnar Kari varmt till det svenska teamet.

Läs mer
Veekmas AB förstärker sin organisation ytterligare

Vi förstärker vårt tekniska team med en ny medarbetare. Maskiningenjör Juha Rantanen kommer att arbeta med reservdelsförsäljning, inköp, kvalitetskontroll och produktion mm. Juha har flera års erfarenhet av arbete med kvalitetssäkring och pratar både finska, svenska och engelska. Vi säger varmt välkommen Juha till Veekmas team!

Läs mer
Ny medarbetare i kontorsteam hos Veekmas Oy

Vi stärker vårt kontorsteam med en ny medarbetare Pirita Luonuankoski. Hon ska jobba hos Veekmas Oy som assistent med försäljning, export, inköp och finansiella frågor. Pirita har lång erfarenhet av kundtjänst, internationell verksamhet och ekonomisk förvaltning. Vi välkomnar Pirita som en del av vårt Veekmas team!

Läs mer
Förnyade Veekmas FG 2428 och RG 281 på Svenska Maskinmässan

Förnyade Veekmas FG 2428 samt RG 281 väghyvlar presenteras under Svenska Maskinmässan på Solvalla 31 maj – 2 juni. Se våra maskiner och bekanta er med andra "hyvelkillar" samt vårt mässteam från Sverige och Finland. Vi ses på mässan i vår monter S:64.

Läs mer

Återförsäljare:

logo-ciaponi.png

logo-moba.png

Kontakta oss:

Företaget * Namn Email * Telefon * * Obligatoriskt fält