Veekmas Oy är Nordens enda väghyveltillverkare och en pionjär inom väghyvelteknologin

Företaget har sedan 1982 specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och produktutveckling av högklassiga väghyvlar.

Väghyvlarna har utvecklats för Nordens krävande förhållanden men även lågprofila väghyvlar för gruvor har tillverkats och levererats världen runt.

Läs mer

  • etusivu_lumi.jpg
  • etusivu_esa.jpg
  • etusivu_3.jpg
  • etusivu_rg.jpg
  • etusivu_2.jpg
  • etusivu-2016-08__1.jpg
  • etusivu-2016-08__2.jpg
Veekmas Svenska AB får förstärkning av sin tekniska försäljning och support

Veekmas Svenska AB förstärker sitt team med en ny medarbetare. Teknisk försäljning av väghyvlar och reservdelar samt teknisk support förstärks nu med Santtu Parvela. Santtu är utbildad maskintekniker som har erfarenhet av olika arbetsuppgifter. Han har tidigare arbetat bland annat som gruppledare. Santtu talar svenska, engelska samt mycket bra finska. Varmt välkommen Santtu till vårt Veekmas-team!

Läs mer
Veekmas Svenska AB sommarschema

Här kommer Veekmas Svenska AB sommarschema: 13–26/6 – Stängt 8/7–2/8 – Stängt Under tiden vi har stängt kommer det finns folk fram till kl. 14.00 som svarar i telefon och delar kommer skickas från Finland. Annars har vi öppet som vanligt.

Läs mer
Vi stärker vår verksamhet i Bålsta

Veekmas Svenska AB stärker sin verksamhet i Bålsta med en teknisk försäljning och support. Peter Alsterstål har gått vidare i sin karriär och nu söker vi en person med kunskap om teknik och teknisk försäljning som förstärkning med till Veekmas Svenska AB. Vi har även utvecklat vår reservdelsförsäljning och lagerverksamhet i Bålsta. Vi har till exempel förbättrat lager med viktiga reservdelar, såsom hydrauliska pumpar, motorer och cylindrar samt glas för flera modeller av väghyvlar.

Läs mer
Veekmas Svenska AB söker finsktalande Technical Sales and Support

Veekmas Svenska AB söker en finsktalande Technical Sales and Support. Tjänsten innebär försäljning och inköp tillsammans med att driva arbetet som rör teknisk support gentemot kunder. Du kommer att arbeta med teknisk produktstöd såväl inom som utanför garantitiden. Du sköter reservdelsbeställningar och -inköp samt hjälper kunder med reservdelar. Tjänsten utgår från kontoret i Bålsta och kan också innebära några resor inom Sverige och till Finland.

Läs mer

Återförsäljare:

logo-ciaponi.png

logo-moba.png

Kontakta oss:

Företaget * Namn Email * Telefon * * Obligatoriskt fält