Nyheter

asentaja-1.jpg

Vi får förstärkning av vår tekniska försäljning och support

Veekmas Svenska AB förstärker ytterligare sitt team med en ny medarbetare. Teknisk försäljning och support förstärks med Tommy Lövgren. Han kommer att vara tillgänglig för våra kunder inom motor- och reservdelsförsäljning samt teknisk support den 18 mars. Tommy har tidigare arbetat med teknisk försäljning och har en bra teknisk bakgrund. Vi välkomnar Tommy som en del av vårt Veekmas team!

Läs mer

Veekmas Oy utvecklade en ny väghyvelmodell till Seinäjoki kommun i Finland

Vi har, tillsammans med vår kund, utvecklat en kortare, smidigare 6 hjulsdriven modell. Resultatet är en ny modell som heter Veekmas FG 246. Totallängd är mindre än 9 meter och bas vikten är 19 200 kg. Tillåten maximal totalvikt överstiger 22 ton, så det är en tung maskin för de krävande förhållandena vi har i Norden. Motorn är en kraftfull Perkins med 205 kW med ZF växellåda. Denna modell har blivit mycket omtyckt av Seinäjoki kommun.

Läs mer

Ny medarbetare i kontorsteam hos Veekmas Oy

Vi stärker vårt kontorsteam med en ny medarbetare. Katariina Tyynelä has bachelorutbildning i företagsekonomi och hon ska jobba hos Veekmas Oy som assistent med försäljning, export, inköp och finansiella frågor. Katariina har mycket lång erfarenhet av företagsamhet, och hon har också erfarenhet av exportförsäljning, import och ekonomisk förvaltning. Vi välkomnar Katariina som en del av vårt Veekmas team!

Läs mer

Veekmas Svenska söker finsktalande Technical Sales and Support

Veekmas Svenska AB söker en finsktalande Technical Sales and Support. Tjänsten innebär försäljning och inköp tillsammans med att driva arbetet som rör teknisk support gentemot kunder. Du kommer att arbeta med teknisk produktstöd såväl inom som utanför garantitiden. Du sköter reservdelsbeställningar och -inköp samt hjälper kunder med reservdelar. Tjänsten utgår från kontoret i Bålsta och kan också innebära några resor inom Sverige och till Finland.

Läs mer

Senior Technical Sales and Support har startat i Veekmas Svenska AB

Veekmas Svenska AB har förstärkt sin team med en ny medarbetare. Senior Technical Sales and Support Peter Alsterstål arbetar med väghyvels- och reservdelsförsäljning samt teknisk produktstöd. Peter har en mycket lång erfarenhet av arbete inom teknisk försäljning och produktstöd. Vi välkomnar Peter varmt till Veekmas team!

Läs mer

Vi förstärker vår organisation ytterligare

Vi förstärker vårt tekniska team med en ny medarbetare. Bil- och transportteknikingenjör Arttu Räisänen kommer att arbeta bland annat med reservdelsförsäljning, inköp, produktionstöd och kvalitetskontroll. Arttu har flera års erfarenhet av arbete som besiktningsman och bilreservdelsförsäljare. Vi välkomnar Arttu varmt till Veekmas team!

Läs mer

Arbetsdemonstration av grusvägsunderhåll till minister Anne Berner

Transport- och kommunikationsminister Anne Berner besökte Veekmas Oy för andra gången. Den här gången introducerade vi Berner och parlamentsledamot Hannu Hoskonen om hur man restaurerar gamla grusvägar på ett korrekt och kostnadseffektivt sätt. På ett demonstrativt vis förstärktes centrumdelen först och sedan lyftes gruset som hade runnit ner i vägrensluttningen. Slutligen formades väg ytan plan och sluttande i båda riktningar. Ministern var nu ännu mer övertygad om väghyvelns betydelse när det gäller underhåll av grusvägar. På bilden ser man VD Esa Halttunen (vänster), ministern Anne Berner och parlamentsledamot Hannu Hoskonen som följer arbetsdemonstrationen.

Läs mer

Veekmas Svenska AB flyttar till Bålsta

Veekmas Svenska AB flyttar till en ny egen lokal i Bålsta. Den nya byggnaden ligger nära motorvägen E18, mindre än 50 km från Stockholm. Hela reservdelslagret från Uddevalla kommer att flyttas till Bålsta. Flyttningen kommer att ske veckorna 38 och 39, varigenom reservdelsleveransen kan försenas. Vi hoppas att våra kunder kommer att försöka beställa brådskande reservdelar före eller efter flytten.

Läs mer

Zbigniew Kolakowski gick i pension

Efter många år som teknisk chef för Veekmas Svenska AB, har Zbigniew Kolakowski gott nu i pension. Vi tackar Zbigniew varmt för alla dessa år och önskar honom allt gott. Kari Turunen, som är uppvuxen och bosatt i Sverige, tar över och fortsätter med Zbigniews arbete på den svenska marknaden tillsammans med Veekmas svenska personal och Veekmas Oy i Kitee. Vi välkomnar Kari varmt till det svenska teamet.

Läs mer

Förnyade Veekmas FG 2428 och RG 281 på Svenska Maskinmässan

Förnyade Veekmas FG 2428 samt RG 281 väghyvlar presenteras under Svenska Maskinmässan på Solvalla 31 maj – 2 juni. Se våra maskiner och bekanta er med andra "hyvelkillar" samt vårt mässteam från Sverige och Finland. Vi ses på mässan i vår monter S:64.

Läs mer
Arkiv »