Ajankohtaista

asentaja-1.jpg

Haemme jatkuvasti raskaskoneasentajia

Haemme ammattitaitoisia raskaskoneasentajia tehtaallemme Kiteelle. Työhösi kuuluvat vaativat ja monipuoliset tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät niin tehtaalla kuin tarvittaessa itsenäisesti asiakkaiden luonakin. Työtehtävän luonne vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Tehtävä edellytttää usean vuoden kokemusta raskaan kaluston asentajan tai mekaanikon tehtävästä.

Lue lisää

Uudistunut Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 MaskinExpo 2017 -näyttelyssä

Esittelemme uudistuneen Veekmas FG 2428 -tiehöylän ja nelipyörävetoisen Veekmas RG 281 -tiehöylän MaskinExpo 2017 -näyttelyssä STOXA:lla 18.–20.5.2017. Tule tutustumaan tiehöyliimme sekä vaihtamaan kokemuksia muiden "höylämiesten" ja ruotsalais-suomalaisen messutiimimme kanssa. Tavataan MaskinExpossa uudella osastollamme numero 1616!

Lue lisää

Veekmas FG 2428 on uudistunut

Veekmas FG 2428 -tiehöylään on saatavilla tehokas 210 kW Volvo Penta -dieselmoottori, joka täyttää EU Stage IV -päästövaatimukset. Tiehöylässä on uudesti muotoiltu konepeitto ja runko sekä uudistettu teräpöytä. Korkeampi runko mahdollistaa paremman terän maavaran ja entistä suuremmat terän liikeradat. Nostosylinterin tapitukset ovat nyt entistä vahvemmat. Tiehöylän ohjattavuus on parempi ja työn lopputuloksena on suorempi jälki. Tiehöylässä on merkittävästi parantunut jarruteho, mikä lisää turvallisuutta ja pidentää myös jarrupalojen käyttöikää.

Lue lisää

Uusi assistentti aloitti työnsä Veekmas Oy:ssä

Vahvistamme edelleen organisaatiotamme uudella työntekijällä. Tradenomi Anne Mustonen on valittu Veekmas Oy:n uudeksi assistentiksi. Anne toimii Veekmas Oy:ssä assistenttina erilaisissa myynnin, viennin ja taloushallinnon tehtävissä. Annella on vuosien kokemus taloushallinnon ja johdon assistentin tehtävistä. Toivotamme Annen lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Haemme assistenttia

Haemme assistenttia tehtaallemme Kiteelle. Tehtäviisi kuuluvat pienen ja kansainvälisen yrityksen monipuoliset toimistotyöt, viennin ja myynnin avustaminen, laskutus, reskontranhoito sekä muut kirjanpidon avustavat tehtävät. Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomin tutkinto. Sinulla ovat tehtävään soveltuvat tiedot ja taidot. Työkokemus vastaavansisältöisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Lue lisää

Uudistunut Volvo-moottorilla varustettu Veekmas FG 2428 toimitettiin asiakkaalle

Veekmas Oy ja Veekmas Svenska AB luovuttivat uudistuneen Veekmas FG 2428 -tiehöylän Örnsköldsvikin kunnalle. Tiehöylä on ensimmäinen Veekmas Oy:n valmistama edistyksellisellä Volvo EU State Final IV -moottorilla varustettu Veekmas FG 2428 -tiehöylä. Tiehöylä on saatavilla sekä 216 kW Cummins EU Stage IIIB -moottorilla että 210 kW Volvon EU Stage Final IV -moottorilla varustettuna.

Lue lisää

Uusi tekninen insinööri aloitti työnsä Veekmas Oy:ssä

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Sami Kvick on valittu Veekmas Oy:n uudeksi tekniseksi insinööriksi. Sami aloitti työnsä Veekmas Oy:ssä tänään. Samilla on vuosien kokemus erikoisajoneuvoteollisuudesta, ja hän tulee hoitamaan Veekmas Oy:ssä monipuolisia teknisen insinöörin tehtäviä. Toivotamme Samin lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Haemme teknistä insinööriä

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee joukkoonsa: TEKNISTÄ INSINÖÖRIÄ Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä insinööriä. Odotamme Sinulta kokemusta valmistavan teollisuuden tuotannon suunnittelusta, ohjauksesta, kehittämisestä ja laadunhallinnasta. Osaat ratkoa erilaisia ongelmia etkä karta myöskään käytännön työtä.

Lue lisää
Arkisto »