Ajankohtaista

asentaja-1.jpg

Veekmas Svenska AB lisää vahvistusta myyntiin ja tekniseen tukeen

Veekmas Svenska AB vahvistaa edelleen joukkojaan uudella työntekijällä. Tiehöylien ja varaosien myynnissä sekä teknisessä tuessa asiakkaita palvelee 18.3.2019 alkaen Sales and Support Tommy Lövgren. Tommy on aiemmin työskennellyt myyntisovellusinsinöörinä. Hänellä on hyvä tekninen tausta. Toivotamme Tommyn lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Etsimme alihankkijoita tiehöylien kokoonpanoon

Etsimme alihankkijoita tiehöylien tai tiehöylän osakokonaisuuksien kokoonpanoon. Tarjoamme käyttöönne toimitilamme Kiteen Tolosenmäessä. Osakokonaisuuksia voi koota mahdollisuuksien mukaan myös alihankkijan omissa tiloissa. Voimme tarjota erilaisia yhteistyömalleja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501.

Lue lisää

Veekmas Oy hakee raskaskalustoasentajia RykryKoulutukseen

Oletko kiinnostunut työpaikasta raskaskalustoasentajana, mutta tarvitset koulutuksesi päivittämistä? Veekmas Oy hakee Kiteelle noin puoli vuotta kestävällä RekryKoulutuksella raskaskalustoasentajia tiehöylien kokoonpanoon ja huoltoon. Hakuaika käytännönläheiseen koulutukseen päättyy 10.3.2019. Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus ma 25.2.2019 klo 14.00 Pohjois-Karjalan TE-toimistossa, os. Torikatu 36 A, 4. krs, Joensuu. Infoon voi osallistua videoyhteyden välityksellä myös TE-toimistossa Kiteellä, Lieksassa ja Nurmeksessa. Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää!

Lue lisää

Veekmas Oy kehitti Seinäjoen kaupungille uuden tiehöylämallin

Seinäjoen kaupungilla oli tarve saada lyhyempi ja siten ketterämpi mutta kuitenkin riittävän järeä kuusipyörävetoinen tiehöylä. Kehitimme uuden, lyhyemmän tiehöylänmallin Veekmas FG 246 yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tiehöylä on alle yhdeksän metriä pitkä, ja peruskone painaa 19 200 kg. Varusteineen kokonaismassa nousee yli 22 tonnin, joten kyseessä on järeä tiehöylä vaativiin Pohjoismaisiin olosuhteisiin. Moottorina on tehokas 205 kW:n Perkins-moottori. Tiehöylä on saanut kaupungilla erittäin hyvän vastaanoton.

Lue lisää

Etsimme ruotsinkielistä teknistä osaajaa

Työtehtäviisi kuuluu teknisen tuen antaminen asiakkaillemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Raskaan kaluston tekninen osaaminen on tärkeää. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahva kokemus teknisen alan tehtävistä. Käytännön osaaminen mekaniikka-, hydrauliikka- ja elektroniikkatekniikasta katsotaan vahvaksi eduksi. Toimipisteesi on joko Tolosenmäessä Kiteellä tai vaihtoehtoisesti hakijan toiveiden mukaan Bålstassa Ruotsissa.

Lue lisää

Toimiston tiimi täydentyi uudella assistentilla

Vahvistamme toimiston tiimiä uudella työntekijällä. Tradenomi Katariina Tyynelä toimii Veekmas Oy:ssä assistenttina erilaisissa myynnin, viennin, ostojen ja taloushallinnon tehtävissä. Katariinalla on pitkä kokemus yrittäjyydestä, ja hänellä on kokemusta myös ulkomaan viennin ja tuonnin tehtävistä sekä taloushallinnon tehtävistä. Toivotamme Katariinan lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Veekmas Svenska AB etsii suomenkielistä teknisen myynnin ja tuen henkilöä

Veekmas Svenska AB etsii suomenkielistä teknisen myynnin ja tuen henkilöä. Työtehtäviisi kuuluu myynnin ja ostojen lisäksi teknisen tuen antamista asiakkaillemme. Työskentelet teknisessä tuotetuessa sekä takuuaikana että sen jälkeen. Hoidat varaosatilauksia ja -ostoja, toimitat varaosia sekä avustat asiakkaita oikeiden osien löytämisessä. Toimipisteesi on Bålstassa Ruotsissa, mutta työhösi voi sisältyä jonkin verran matkustamista Ruotsissa ja Suomessa.

Lue lisää

Senior Technical Sales and Support aloitti Veekmas Svenska AB:ssa

Veekmas Svenska AB on vahvistanut joukkojaan uudella työntekijällä. Tiehöylien ja varaosien myynnin sekä teknisen tuen tehtävissä palvelee Senior Sales and Support Peter Alsterstål. Peterilä on erittäin pitkä kokemus myynnin ja teknisen tuen saralta. Toivotamme Peterin lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Haemme assistenttia ja raskaskoneasentajia

Haemme monipuolisten osaajien joukkoomme assistenttia ja raskaskoneasentajia. Assistentin toimenkuvaan kuuluu pienen kansainvälisen yrityksen monipuolisia toimiston tehtäviä taloushallinnon, myynnin, ostojen, rahtien bookkausten ja asiakaspalvelun alueilta niin suomalaisen emoyhtiön kuin ruotsalaisen tytäryrityksemmekin osalta. Haemme myös ammattitaitoisia raskaskoneasentajia, joiden työhön kuuluvat monipuoliset tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät.

Lue lisää

Kysyntää tiehöylänkuljettajan koulutukselle

Tiehöylänkuljettajan koulutuksen kysyntä on kasvanut. Järjestimme tänä syksynä kaksi tiehöylänkuljettajan koulutusta pienryhmäkoulutuksena. Osallistujia oli eri puolilta Suomea. Tiehöylänkuljettajan koulutuksessa perehdytään niin teoriassa kuin käytännössäkin tiehöylän tehokkaaseen käyttöön tienrakennuksessa ja -kunnossapidossa sekä tustustutaan tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen. Saamamme palaute tiehöylänkuljettajan koulutuksesta on ollut aina hyvä.

Lue lisää
Arkisto »