Ajankohtaista

asentaja-1.jpg

Soratienkunnostuksen työnäytös ministeri Anne Bernerille

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner vieraili toistamiseen Veekmas Oy:ssä. Tällä kertaa ministeri Bernerille ja kansanedustaja Hannu Hoskoselle esiteltiin maastossa, miten soratie kunnostetaan tiehöylällä oikein ja kustannustehokkaasti. Työnäytöksessä leikattiin ensin keskiharjannetta ja nostettin sen jälkeen raviojan reunaan valunut murske tielle. Lopuksi tien pinta muotoiltiin tasaiseksi ja molempiin suuntiin kaltevaksi. Ministeri vakuuttui entisestään tiehöylän merkityksestä sorateiden kunnossapidossa ja ylläpidossa.

Lue lisää

Veekmas Svenska AB muuttaa Bålstaan

Veekmas Svenska AB muuttaa omiin uusiin toimitiloihin Bålstaan. Uudisrakennus sijaitsee valtatie E18 varrella alle 50 km päässä Tukholmasta. Koko Uddevallan-toimipisteen varaosavarasto siirtyy Bålstaan. Muutto tapahtuu viikoilla 38 ja 39, jolloin varaosatoimitukset voivat viivästyä. Toivommekin, että asiakkaamme pyrkisivät tilaamaan kiireelliset varaosat ennen tai jälkeen muuton.

Lue lisää

Etsimme alihankkijoita tiehöylien kokoonpanoon

Etsimme alihankkijoita tiehöylien tai tiehöylän osakokonaisuuksien kokoonpanoon. Tarjoamme käyttöönne toimitilamme Kiteen Tolosenmäessä. Osakokonaisuuksia voi koota mahdollisuuksien mukaan myös alihankkijan omissa tiloissa. Voimme tarjota erilaisia yhteistyömalleja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja antaa Esa Halttunen, puh. 0500 672 501.

Lue lisää

Haemme varastotyöntekijää

Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä varastotyöntekijää. Veekmas Oy:llä on Kiteen Tolosenmäessä lähes 7 000 m2 varastoissaan yli 10 000 tuotenimikettä. Työhösi kuuluvat monipuoliset varastoon ja varaosiin liittyvät tehtävät, tavaroiden vastaanotto ja tarkastus, varaosien ja kokoonpano-osien keräily, varaston järjestely sekä mahdollisesti muita tehtäviä oman osaamisesi mukaan. Työssäsi hyödynnät teknisiä piirustuksia, ajat raskaalla trukilla ja käytät näppärästi tietokonetta eikä puulaatikonkaan nikkarointi tuota Sinulle vaikeuksia.

Lue lisää

Seuraava tiehöylänkuljettajan koulutus syyskuussa

Järjestämme seuraavan tiehöylänkuljettajan koulutuksen 4.–7.9.2018. Perehdymme koulutuksessa tienrakennukseen ja -kunnossapitoon, tiehöylän tuoteominaisuuksiin ja huollettavuuteen sekä työskentelyn tehokkuuden parantamiseen. Ryhmä on täynnä, mutta järjestämme syyskuussa toisen kurssin, mikäli osallistujia toiseen ryhmään on riittävästi. Varmistakaa mukaanpääsy ilmoittautumalla koulutukseemme mahdollisimman pian. Koulutukseen on enää muutama paikka vapaana.

Lue lisää

Veekmas Svenska etsii teknisen myynnin ja tuen henkilöä

Veekmas Svenska AB etsii tehokasta ja palveluhenkistä kokenutta teknisen myynnin ja tuen henkilöä. Työssäsi tulet vastaamaan uusien tiehöylien myynnistä sekä toimimaan teknisenä tukena olemassa oleville asiakkaillemme. Työskentelet myös tuotteidemme kanssa ilmenevien teknisten ongelmien selvittämisessä sekä takuuaikana että sen jälkeen. Hoidat varaosatilauksia ja niiden toimituksia sekä avustat asiakkaita oikeiden osien löytämisessä.

Lue lisää

Zbigniew Kolakowski jäi eläkkeelle

Veekmas Oy:n Ruotsin-tytäryhtiön Veekmas Svenska AB:n pitkäaikainen tekninen johtaja Zbigniew Kolakowski on jäänyt hyvin ansaitulle eläkkeelle. Kiitämme lämpimästi Zbigniewia menneistä vuosista ja toivotamme hänelle leppoisia eläkepäiviä. Zbigniewin työtä Ruotsin-myynnin parissa jatkaa Ruotsissa kasvanut ja Ruotsissa asuva Kari Turunen yhteistyössä Veekmas Svenskan muun henkilökunnan ja emoyhtiö Veekmas Oy:n kanssa. Toivotamme Karin lämpimästi tervetulleeksi Ruotsin-tiimiimme!

Lue lisää

Haemme myynti- ja ostoinsinööriä

Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä tekijää. Myyt ja ostat komponentteja ja varaosia, toimit tärkeänä osana tuotannon tiimiä varmistaen osaltasi tuotannon sujuvuuden ja toimitusaikojen pitävyyden, päivität työmääräimiä, dokumentoit, käsittelet asiakaspalautteita sekä tuotetuntemuksesi kartuttua annat asiakkaille teknistä neuvontaa.

Lue lisää

Toimiston tiimi täydentyi uudella assistentilla

Vahvistamme toimiston tiimiä uudella työntekijällä. Tradenomi ja ylempi restonomi Pirita Luonuankoski toimii Veekmas Oy:ssä assistenttina erilaisissa myynnin, viennin, ostojen ja taloushallinnon tehtävissä. Piritalla on vuosien kokemus asiakaspalvelun, kansainvälisen kaupan ja taloushallinnon tehtävistä. Toivotamme Piritan lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Uudistuneet Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 Svenska Maskinmässan -näyttelyssä

Esittelemme uudistuneet Veekmas FG 2428 ja Veekmas RG 281 -tiehöylät Svenska Maskinmässan -näyttelyssä Solvallassa 31.5–2.6.2018. Tule tutustumaan tiehöyliimme sekä vaihtamaan kokemuksia muiden "höylämiesten" ja ruotsalais-suomalaisen messutiimimme kanssa. Tavataan Svenska Maskinmässan -näyttelyssä Solvallassa uudella osastollamme numero S:64!

Lue lisää
Arkisto »