Veekmas Oy on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä

Olemme erikoistuneet vuodesta 1982 alkaen tiehöylien suunnitteluun, valmistamiseen ja tuotekehittelyyn.

Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunnitellut tiehöylät ja matalaprofiiliset kaivostiehöylät ovat löytäneet työmaansa ympäri maailman.

Lue lisää

  • etusivu_lumi.jpg
  • etusivu_esa.jpg
  • etusivu_3.jpg
  • etusivu_rg.jpg
  • etusivu_2.jpg
  • etusivu-2016-08__1.jpg
  • etusivu-2016-08__2.jpg
Veekmas Oy:llä on haussa useita osaajia eri tehtäviin

Haemme parhaillaan osaajia useisiin eri tehtäviin tehtaallemme Kiteen Tolosenmäkeen. Haemme kysynnän kasvaessa kasvavaan joukkoomme niin teknistä suunnittelijaa, assistenttia, varastotyöntekijää kuin raskaskoneasentajiakin. Lisäksi haemme tytäryritykseemme Veekmas Svenska AB:hen Bålstaan Ruotsiin norjankielistä Technical Sales And Supportia. Tutustu hakuilmoituksiimme.

Lue lisää
Fingerporikin huomioi tiehöylien paluun katukuvaan

Suomessa hankitaan tänä vuonna enemmän uusia tiehöyliä viime vuosiin verrattuna. Veekmas Oy toimittaa tänä vuonna Suomeen viime vuoteen verrattuna peräti kaksi kertaa enemmän uusia tiehöyliä. Veekmas Oy on järjestänyt tänä vuonna myös useita tiehöylänkuljettajan koulutuksia. "Lisääntyneet tiekarhut" on otettu hyvillä mielin vastaan Suomen teillä ja kaduilla, ja jopa Fingerpori huomioi sarjakuvassaan tiehöylien paluun.

Lue lisää
Tuusulan kunta sai uuden tiehöylän

Toimitimme Tuusulan kunnalle uuden varustellun Veekmas FG 2428 -tiehöylän. Tiehöylässä on 206 kW Cummins-moottori sekä paljon varusteita, muun muuassa kääntyvä ja kallistuva FG-puskulevy, Veekmas-karheenlevitin sorateiden kunnossapitoon sekä FG-lumistop pitämään liittymät lumesta ja karheesta vapaana. Tiehöylässä on paljon erilaisia led-valoja, mukaan lukien välähtysvilkkuvaloja koneen edessä, sivulla ja takana turvallisuutta ja koneen näyttävyyttä lisäämässä.

Lue lisää
Lisävahvistusta Veekmas Svenska AB:n myyntiin ja tekniseen tukeen

Veekmas Svenska AB vahvistaa joukkojaan uudella työntekijällä. Tiehöylien ja varaosien teknisessä myynnissä sekä teknisessä tuessa asiakkaita palvelee nyt myös Santtu Parvela. Santtu on koneteknikko, jolla on kokemusta erilaisista työtehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa ryhmäesimiehenä. Santtu puhuu ruotsin ja englannin lisäksi erittäin hyvin suomea. Toivotamme Santun lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää

Edustukset:

ciaponi.png

moba.png

Lähetä yhteydenottopyyntö

Yritys * Yhteyshenkilön nimi Sähköpostiosoite * Puhelin * * Pakollinen kenttä