Veekmas Oy on Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja ja tiehöyläteknologian edelläkävijä

Olemme erikoistuneet vuodesta 1982 alkaen tiehöylien suunnitteluun, valmistamiseen ja tuotekehittelyyn.

Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunnitellut tiehöylät ja matalaprofiiliset kaivostiehöylät ovat löytäneet työmaansa ympäri maailman.

Lue lisää

  • etusivu_lumi.jpg
  • etusivu_esa.jpg
  • etusivu_3.jpg
  • etusivu_rg.jpg
  • etusivu_2.jpg
  • etusivu-2016-08__1.jpg
  • etusivu-2016-08__2.jpg
Uudistunut Volvo-moottorilla varustettu Veekmas FG 2428 toimitettiin asiakkaalle

Veekmas Oy ja Veekmas Svenska AB luovuttivat uudistuneen Veekmas FG 2428 -tiehöylän Örnsköldsvikin kunnalle. Tiehöylä on ensimmäinen Veekmas Oy:n valmistama edistyksellisellä Volvo EU State Final IV -moottorilla varustettu Veekmas FG 2428 -tiehöylä. Tiehöylä on saatavilla sekä 216 kW Cummins EU Stage IIIB -moottorilla että 210 kW Volvon EU Stage Final IV -moottorilla varustettuna.

Lue lisää
Haemme raskaskoneasentajaa

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee joukkoonsa: RASKASKONEASENTAJAA Haemme ammattitaitoista raskaskoneasentajaa tehtaallemme Kiteelle. Työhösi kuuluvat vaativat ja monipuoliset tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät niin tehtaalla kuin itsenäisesti asiakkaiden luonakin. Työtehtävän luonne vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Lue lisää
Uusi tekninen insinööri aloitti työnsä Veekmas Oy:ssä

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Sami Kvick on valittu Veekmas Oy:n uudeksi tekniseksi insinööriksi. Sami aloitti työnsä Veekmas Oy:ssä tänään. Samilla on vuosien kokemus erikoisajoneuvoteollisuudesta, ja hän tulee hoitamaan Veekmas Oy:ssä monipuolisia teknisen insinöörin tehtäviä. Toivotamme Samin lämpimästi tervetulleeksi Veekmas-tiimiin!

Lue lisää
Haemme teknistä insinööriä

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee joukkoonsa: TEKNISTÄ INSINÖÖRIÄ Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä insinööriä. Odotamme Sinulta kokemusta valmistavan teollisuuden tuotannon suunnittelusta, ohjauksesta, kehittämisestä ja laadunhallinnasta. Osaat ratkoa erilaisia ongelmia etkä karta myöskään käytännön työtä.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Tekninen asiakaspalvelu
Puh. 0600 15000
Puhelun hinta
1,39 euroa/min (sis. alv. 0 %) tai
1,72 euroa/min (sis. alv. 24 %)

Lähetä yhteydenottopyyntö

Yritys * Yhteyshenkilön nimi Sähköpostiosoite * Puhelin * * Pakollinen kenttä